היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אמבטיית קרונפלור ושמן זית על בסיס קבוע בימים האחרונים.. הייתה כאן מישהי שהמליצה על אבקה אבל בלתי אפשרי מבחינתי להגיע לתל אביב כדי לקנות אותה, מה עוד אפשר לעשות?
12 תגובות
עמוד 1
וואי לנו זה ממש עבד ושילבתי גם עם החתלות של איטניול
לקלח בשמן אמיול או בלנאום בלי סבון שהתוסיק יהיה במים כמה שיותר. אפשר גם בתה קמומיל ,את עושה תה מ 5 תיונים באמבטיה ואז מוציאה את התיונים ומוסיפה מים קרים עד שיגיע לטמפרטורה שמותר לקלח בה את התינוק.
אני ינסה את השמן סיון זה עזר ואז חזרתי למשחה וזה חזר בגדול
אני מראשון לציון עוזר ממי? בכל מקרה תבדקי באתר בובה..תזמיני אני אומרת לך שלא תתחרטי אני משתמשת בו להכל,קודם כל אחרי כל החתלה ישר לטוסיק אחר מקלחת איפה שרק יכולה להיווצר שפשפשת אני שמה לה.. ואפילו אם לי יש שפשפת אני שמה לעצמי..
לא מצאתי באתר
היי, בשישי אנחנו עוברים דרך מחלף יבנה בדרך להורים של בעלי.. אם זה עוזר לך עם נושא האבקה המדוברת, אם בכלל רלוונטי עד אז...
האתרים ששמתי פה קישור אליהם,לא הצלחת להיכנס?
ממי הוא כנראה מוציא שיניים (קקי חומצי? נוזלי?) כל עוד הקקי כזה תמשיכי עם השמן ומקלחות קורנפלור אין ברירה אני באותו סרט עכשיו עם נומני
לרותם שלי היה בגיל 10 חודשים אדום עד שכבר יצא מכלל שליטה והיה לו כבר פצעים עם מוגלה!! ממש סיוט זה היה
אגיסטן בייבי שיפר פלאים את האזור! בשילוב איוורור כמובן... כמה שיותר שיסתובב ללא טיטול...