איקוקלומין - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    למי מכן שלקחה/לוקחת או סתם מכירה..
    מהן תופעות הלוואי של הכדורים האלה?ועד כמה הם מפוצצים בהורמונים ומשגעים את הגוף אתן יודעות??
    אני מנסה 7 חודשי וחושבת לפנות לרופא שיתן לי להתחיל לקחת...
    עצות,משהי???
8 תגובות
עמוד 1
  • הם לא מפוצצים בהורמונים הם מגרים את המח לייצר כמות גדולה יותר של הורמון מסויים שמגבירביוץ, לגבי תופעות לוואיכמו כל כדור יש כמוני שזה לא הזיז להם כמו לשתות מים וגם לא גרם לביוץ ויש כאלה עם כל תופעות הלוואי האפשריות מכאבי ביוץ עד בחילות...
    בהצלחה!!
  • ממוש קחי בחשבון שלא נותנים איקקלומין תמיד, בדרך כלל נותנים לבנות עם בעיות בביוץ, למרות ששמעתי על כאלה שאין להן ולוקחות, אני אישית החודש עושה הזרעה שניה ולא קיבלתי שום כדור מאחר והביוץ והמחזור שלי סדירים, אבל תמיד כדאי להתייעץ, בהצלחה!

• תודה בננות...
    ג'סי יפתי מה דעתך?אני סתם נלחצת לנסות עוד או לבקש כבר עזרההה?
  • שכחתי לציין ביוץ כל חודש ואני בדר"כ מזהה,ואני מתחילה החודש דיקור סיני...
  • הייי תותי

איקאקלומין לוקחים בדר״כ שיש בעיות ביוץ או כאלו שאין להם בעיות ביוץ אבל הם לפני הזרעה ורוצים להגדיל את הסיכויים להצליח בהזרעה..
    אני לקחתי 3 סבבים של הכדורים האלו חשוב לשתות הרבה ולאכול איתם טוב!
    עלי זה השפיע לביוץ הייתה לי תגובה מאוד טובה .. ומעבר לזה הייתי מרגישה מידי פעם כאבי ראש.. אבל זה ניסבל לא כזה קריטי
    לגבי מרשם לכדורים האלו זה לא משהו שאפשר לבקש זה רק הרופא מחליט
    אני גם התחלתי לשתות איקקלומין אחרי 7-8 חודשי ניסיונות.

• בנות כבר ענו לך , אני למשל מבייצת טבעי אבל בגלל שאני עושה הזרעות אז קיבלתי איקאקלומין , אצלי היו כאבי ראש חזקים , בחילות , מצבי רוח . רק רופא מחליט לגבי המתן כדורים , אם את מנסה רק 7 חודשים ומבייצת ומחזור סדיר אני לא חושבת שצריכה איקאקלמין , זה לא כדור פלא - כמו שכולן חושבות, אצלי פעמיים הייתה תגובה טובה, אך זה עדיין לא מבטיח הריון ב100 אחוז. מאחלת לך המון הצלחה גם בלי איקאקלומין.

/]
  • ממי מי כמונו יודעות שהמושג להלחץ שגור אצל כולנו..חחח אני ב 7 חודשים הלכתי לרופא לבירור כי אני מעדיפה לדעת אם יש משהו שצריך להתייחס אליו ובאמת היה :) אז לגמרי תלוי בך ממי

• גייסי היקרה ,איקאקלומין נותנים גם לבנות עם מחזור סדיר וביוץ (אני למשל ועוד חברה שאני מכירה ) זה תלוי מאד בהחלטת רופא , לי נתנו איקאקלומין לאחר 9 חודשים של נסיונות לאחר גרידה ולי יש עוד ילד בבית.

/]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה