לא ייאמן!!!!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זו לא אחת מאיתנו, נכון?

7 תגובות
עמוד 1
  • לא נראה לי שזה מישהי מאיתנו כי פה כולן עוברות מעקב הריון ברמה זו או אחרת.
    אני חושבת שזה מהמגזר (יסלחו לו הבנות מהמגזר, לא בכוונתי לקבוע, רק לציין עובדה). כי בהרבה מהכפרים בצפון לא עושים מעקב הריון ליולדות.
    ולא, לדעתי זה לא מדהים בכלל. זה מסוכן ביותר. גם לאם וגם לתינוק.

• זו תופעת טבע נדירה, ולפיכך המקרה מדהים בעיני

• נשים ערביות.
    יש הרבה משים בכפרים שלא עושות שום בדיקה במהלך ההריון. רק באות ללדת. וגם זה לא תמיד. יש הרבה לידות בית גם.
    בדרך כלל זה עובר כמובן בצורה חלקה לגמרי.
    לגבי חרדים אני לא יודעת אם זה מקובל לא לעשות מעקב בכלל.
    וזה לא תופעת טבע נדירה.
    זו סוכרת הריון שלא טופלה.
    כל אישה עם סוכרת הריון, אם לא תטפל בעצמה עלולה להגיע למצב של עובר גדול. אפילו לרמה של 6 קילו.
    בימינו זה מקרה נדיר כי רוב רובם המקרים של סוכרת מאובחנים ומטופלים כראוי.

אם למישהו יש שבר ביד והוא לא טיפל בזה בצורה נורמלית והיד שלו נשארה בזיות לא הגיונית, את הרי לא תגידי שזה מדהים, נכון? למרות שזו תופעה נדירה ביותר.

נ.ב. את מכירה אישית מישהי שלא עשתה שום אולטרסאונד בכלל בהריון שלה? אני לא. אין הרבה נשים כאלה היום.

• מסכימה עם כל מילה של שולי
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • שולי לצערי אני מכירה,
    יש לנו משפחה חרדית משני הצדדים (שלי ושל בעלי),
    חלק מהבנות לא עושות בכלל בדיקות, ואחרות עושות את חלקן.
    לצערי היה גם מקרה מצער, שאחת הבנות עשתה בדיקה, ויצאה תוצאה לא טובה. הבעל הלך להתייעץ עם רב והרב אמר לא להפיל, ובסוף נולד ילד מוגבל.
  • לגבי אם זה מדהים/לא מדהים, כנראה שזה עניין של גישה....וגם עניין של הגדרה לגבי מה זה "מדהים".
    אפשר להתבונן בגישה האחראית שלך, נכון, ואת גם צודקת לגבי הסכנות וכו'.
    אבל אותי זה מדהים שזה קרה, בדיוק כפי שהדהים אותי לשמוע אתמול בחדשות על צניחה מגובה שנושק לחלל שמסוכנת ומטורפת בעליל. קפיצה כזו נתפסית בעיני כשיגעון לא אחראי, אך עדיין מדהים לשמוע על מישהו שעשה את זה.
    ועל זה נאמר: "כלב נשך אדם זה לא חדשות, אבל אדם נשך כלב זה חדשות"
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה