צריך להמשיך.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב לכול מי שיכול לענות לי
    אז ככה אני בתהליך יתאוששות ושוב רוצה ליכנס לדרך המלך
    בשבוע החמישי וחצי נפל לי ההריון זה התחיל בדימום עדין ולאחר 3 ימים החל דימום חזק ביותר אפילו הבטא ירדה לפי המונחים זה הפלה טבעית
    יש לי כמה שאלות ישמח למענה העם הדימום שהופיע החזק זהו המחזור? העם יתקיים שוב ביוץ? או שזה לא מחזור? מתי אוכל לנסות שוב?
    ואחרי כמה זמן מקבלים מחזור סדיר??

ציפ
2 תגובות
עמוד 1
  • היי קודם כל מצטערת לשמוע
  • היי, אני מצטערת לשמוע, גם אני עברתי תהליך של גרידה בשבוע מתקדם.
    בעיקרון, הדימום שהופיע אצלך, שהוא הסימן של ההפלה, זה לא דימום מחזור, מה שאומר שכדי להתחיל סבב מחזור, תצטרכי לחכות לדימום שיופיע חודש לאחר ההפלה.
    כמו שכבר נאמר פה, תדאגי להיבדק, לראות שלא נותרו שאריות של ההריון, ושהכל תקין.

כמו כן, תדאגי להתייעץ עם רופא הנשים שלך. לא מומלץ להיכנס להריון מיד. לפעמים נותנים הוראה להמתין בין שלושה חודשים לחצי שנה (תלוי במקרה) ולפעמים ניתן לנסות שוב להיכנס להריון אחרי חודש. לכן, לא הייתי לוקחת סיכון ופונה לרופא לקבלת ייעוץ רפואי מקצועי.

שוב, מאד מצטערת לשמוע על מה שעברת, אני יודעת כמה זה קשה.
    שיהיה המון בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה