הבן שלי התחיל לעשות לי בעיות בלילה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • וקם כל 3 שעות בערך.הוא תכף בן 10 חודשים והיה ישן רצוף מגיל חודשיים. בהתחלה חשבתי שאולי הוא רעב כי הוא גדל ואולי הכמויות גדלו אבל גם 3 שעות אחרי שאכל 240 עם דייסה הוא קם ולא אמור להיות רעב. נראה לי שהוא פשוט התרגל לקום ומים או מוצץ לא עוזר ,הוא רוצה אוכל למרות שלא רעב. אפילו להרדים בידיים לא עוזר,נראה כאילו מסתיים לו מחזור שינה ואז לא מצליח להרדים את עצמו.מה לעשות? לא רוצה שיפתח את ההרגל הזה לקום לאוכל בלילה אבל לא מצליחה לא לתת לו אוכל כי הוא ממש בוכה ואני מנסה קרוב לחצי שעה להרגיע בדרכים אחרות ובסוף נשברת נותנת אוכל והוא חוזר לישון. אני כמובן משמרת את הבעיה אבל לא מוצאת פתרון אחר.לתת לו לבכות? למישהי קרה?
3 תגובות
עמוד 1
  • ואיי הייתי בסרט הזה גם
  • כשהקטן שלי מתעורר בלילה ואני נותנת לו אוכל והוא ישן ונרדם זה בוודאות אומר לי שהוא מתעורר כי רעב...לכן, אל תשללי את האופציה הזו

יכול להיות שיש לו קפיצת גדילה...
    אני לא הייתי ממהרת להסיק שזה מתוך הרגל או שזה יתפתח להרגל... זה לא בהכרח

אולי הוא ישן הרבה במהלך היום ולא ממש עייף בלילה?
    תנסי שלא ישן הרבה במהלך היום ויכנס לישון שבע ואחרי מקלחת...
    כך שיכנס לשינה עמוקה

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• הוא נכמס לישון שבע. זה בדיוק העניין..לכן לא נראה לי שזה אוכל. גם מאחר שמגיל חודשיים הוא לא מתעורר בלילה זה מוכיח שיש לו את היכולת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה