-
עשיתי..
בע"ה שייצא מזה..
-
הלוואי שיתאושש ויצא מזה אמן!!!!
-
בע"ה רפואה שלמה, אני אשים צדקה היום אח"צ....
מי כמוני יודעת מה זה תינוק שנולד וישר לוקחים לך אותו לטיפול נמרץ.............
-
בנות תודה רבה לכן..נקרע הלב פשוט
יום אחד לקרוא שיש אחיין חדש ומלא מזלטוב ויום שני לקרוא את ההודעה המצמררת הזאת
בעז״ה שיצא מזה ובלי נזק אמן
-
מה יולי זה קרה לך?אם זה מפריע לך ששאלתי אז סליחה ..
-
זה בסדר מיכל...
כן זה קרה לי לפני 5 חודשים... לצערי
איך שילדתי משהו היה לא בסדר.. ואחרי 9 שעות הוא נפטר
-
אני כל כך מצטערת לשמוע ממי..זה ממש מזעזע וכואב הלב אבל מה היה לו.
ולגבי התינוק הזה היא לא אמרה לצערי רק רשמה על הקיר
מה שהכי מפחיד שביום שנולד אמא שלו ענתה לכולם ניפגש בברית וזה..ופתאום זה הלב כואב:((
-
הלוואי שיבריא מהר
-
בשורות טובות
-
תודה אני אעדכן שיהיה חדש..
-
בנות הרגע היא כתבה לי שהוא נדבק/נולד לא ידוע עדיין עם חיידק בכבד שגרם לו לקריסת מערכות
הוא נחשף לרמות גבוהות של ההמוניה שזאת בדיוק המחלה/חיידק שהם גרמו לקריסת מערכות
ומחכים רק לנס שיציל אותו..
-
שלא נדע.. לא מאחלת את זה לאף אמא!!!
קראתי כמה פרקי תהילים ויותר מאוחר בלי נדר אשים צדקה..
-
אוי כואב הלב רפואה שלמה
שינסו ללכת לרב לקבל גם ברכה
נשמח להתפלל עבורו

-
תודה בנות,ואורוש,באמת שלא נדע אף אחת
-
אני מקפיצה הנושא חשוב כל כך..דיברתי איתה עכשיו והיא אמרה שרק נס יציל אותו
בבקשה תמשיכו..
-
תהלים פרק כ: (א) לַמְנַצֵּחַ מִזְמוֹר לְדָוִד: (ב) יַעַנְךָ יְיָ בְּיוֹם צָרָה יְשַׂגֶּבְךָ שֵׁם אֱלהי יַעֲקֹב: (ג) יִשְׁלַח עֶזְרְךָ מִקּודֶשׁ וּמִצִּיּוֹן יִסְעָדֶךָּ: (ד) יִזְכֹּור כָּל מִנְחֹתֶךָ וְעוֹלָתְךָ יְדַשְּׁנֶה סֶלָה: (ה) ייִתֶּן לְךָ כִלְבָבֶךָ וְכָל עֲצָתְךָ יְמַלֵּא: (ו) נְרַנְּנָה בִּישׁוּעָתֶךָ וּבְשֵׁם אֱלֹהינוּ נִדְגֹּל יְמַלֵּא יְיָ כָּל מִשְׁאֲלוֹתֶיךָ: (ז) עַתָּה יָדַעְתִּי
כִּי הוֹשִׁיעַ יְיָ מְשִׁיחוֹ יַעֲנֵהוּ מִשְּׁמֵי קָדְשׁוֹ בִּגְבֻרוֹת יֵשַׁע יְמִינוֹ: (ח) אֵלֶּה בָרֶכֶב וְאֵלֶּה בַסּוּסִים וַאֲנַחְנוּ בְּשֵׁם יְיָ אֱלֹהינוּ נַזְכִּיר: (ט) הֵמָּה כָּרְעוּ וְנָפָלוּ וַאֲנַחְנוּ קַּמְנוּ וַנִּיתְעוֹדָד: (י) יְיָ הוֹשִׁיעָה הַמֶּלֶךְ יַעֲנֵנוּ בְיוֹם קָרְאֵנוּ: יהי רצון מלפניך יְיָ אלהינו ואלהי אבותינו שתתמלא ברחמים על (פב"פ) ובזכות הפרק תהילים אשר קראתי ובכח שמות הקודש היוצאים ממנו ובכח רחמיך העצומים ובזכות הפסוקים:"אַתָּה סֵתֶר לִי מִצַּר תִּצְּרֵנִי רָנֵּי פַלֵּט תְּסוֹבְבֵנִי סֶלָה", "לֹא תְאֻנֶּה אֵלֶיךָ רָעָה וְנֶגַע לֹא יִקְרַב בְּאָהֳלֶךָ כִּי מַלְאָכָיו יְצַוֶּה לָּךְ לִשְׁמָרְךָ בְּכָל דְּרָכֶיךָ" "יְיָ יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ יְיָ יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם". תזכה נא את (פב"פ) לרפואה שלמה ובריאות איתנה ובטל מעליו כל גזרות קשות ורעות וברך אותו בברכה הכתובה בתורתך הקדושה:"יְבָרֶכְךָ יְיָ וְיִשְׁמְרֶךָ, יָאֵר יְיָ פָּנָיו אֵלֶיךָ וִיחֻנֶּךָּ, יִשָּׂא יְיָ פָּנָיו אֵלֶיךָ וְיָשֵׂם לְךָ שָׁלוֹם, וְשָׂמוּ אֶת שְׁמִי עַל בְּנֵי יִשְׂרָאֵל וַאֲנִי אֲבָרְכֵם-אמן כן יהי רצון נצח סלה ועד. אֲדֹנָי שְׁמָעָה אֲדֹנָי סְלָחָה אֲדֹנָי הַקֲשִׁיבָה וַעֲשֵׂה אַל תְּאַחַר יְיָ צְבָאוֹת עִמָּנוּ מִשְׂגָּב לָנוּ אֱלֹהי יַעֲקֹב סֶלָה, יְיָ צְבָאוֹת אַשְׁרֵי אָדָם בֹּטֵחַ בָּךְ, יְיָ הוֹשִׁיעָה הַמֶּלֶךְ יַעֲנֵנוּ בְיוֹם קָרְאֵנוּ. יִהְיוּ לְרָצוֹן אִמְרֵי פִי וְהֶגְיוֹן לִבִּי לְפָנֶיךָ יְיָ צוּרִי וְגֹאֲלִי. בָּרוּךְ יְיָ לְעוֹלָם אָמֵן וְאָמֵן.
-
אני מבקשת בשבילו,בשביל הילד הקטן,הרך החדש, תעשו מצווה
-
וואי שלא נדע!!!
מה היה לו מיכל?
עדכון
-
מה היה לו?
אלוהים ישמור!!!!!!!
מה היה לו?????
-
אורוש-
הוא נדבק/נולד לא ידוע עדיין עם חיידק בכבד שגרם לו לקריסת מערכות
הוא נחשף לרמות גבוהות של ההמוניה שזאת בדיוק המחלה/חיידק שהם גרמו לקריסת מערכות
שלא נדע באמת
כל הבדיקות ההיריון היו תקינות..פשוט מצמרר לקרוא את זה.
-
איזה סיוווט אלוהים !!!
משתתפת בצער המשפחה , יהי זכרו ברוך
-
בובה לא הבנתי, רשמת בהודעה האחרונה שמחכים רק לנס שיציל אותו
או שנפטר?
התבלבלתי ...
-
הוא נפטר ממי=[
-
או יאלהים ישמור
-
-
כואב הלב תנחומים למשפחה ה' ישמור שלא נדע איזה כאב לב

-
שברת לי את הלב עם ההודעה הזאת
איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
-
-
גמרת אותי עם העדכון. יהי זכרו ברוך.
-
כל כך עצוב שהגוזל הקטן לא הספיק ליהנות אפילו לרגע קט מחייו הקצרים- תנחומים למשפחה!!!
-
ווואי ה' ישמור שלא נדע
תנחומיי למשפחה שלא ידעו עוד צער