מעדכנת ממיון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שוב פעם התייבשתי ,פה כבר מ7 בבוקר וכנראה גם עוד הרבה שעות ..אולטרסאונד תקין דופק והכל בסדר..הדימום התחלש ,עשו לע בדיקה גניקולוגית ואמרה הרופאה שסה כנראה הפרשה כלשהיא שאין בעיה ספציפית שהיא רואה ובאולטרסאונד ראו שלייה אחורית מה זה אומר מישהי יודעת ?
4 תגובות
עמוד 1
  • אלו חדשות טובות!!
    העובר שלך ממשיך להתפתח, אני ממש שמחה לשמוע את זה!!!

מה שכן, אני מקווה שההתייבשות שלך לא רצינית, יקירתי, מאד חשוב לשתות מים!

לגבי השלייה האחורית, זה לא אומר כלום חוץ מזה שהשלייה אחורית...
    העובר משתרש ולפי מקום ההשתרשות נקבע מקום השלייה.

• שמחה בשבילך מאמי
    גם אצלי השלייה האחורית בדרך כלל בהריונות עם שילייה אחורית מרגישים את תנועות העובר לפני משלייה קדמית וגם באופן יותר ברור
    אני בשבוע 18 הריון ראשון עם בעיטות שאי אפשר לפספס ואני כבר יכולה לספור אותם כל שעה

• ממי אני לא מבינה בזה אבל מאד שמחה לשמוע שהכל בסדר :)

• חדשות מעולות מתוקה! הכל בסדר ובע''ה ימשיך כך אל תדאגי . אני לא יודעת מה זה שיליה אחורית, אבל נדמה לי שקיבלת תשובות מעולות.

crazy woman!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה