מחשבות של מבוגר 2 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אדיר אוהב להתכרבל לפני השינה איתנו במיטה, לראות את הסידרה שלו וללכת לישון.
    אתמול הוא לא רצה ללכת אז אמרתי לו "אדיר כבר מאוחר, צריך לישון"
    "אבל אני רוצה..."
    "לא, זה הזמן שלי ושל אבא גם לראות טלוויזיה בשקט"
    "אז אמא.....כשאתם ****, אני כבר אהיה גדול ואז אני אוכל לראות טלוויזיה מאוחר"
    לא נחנקתי, אמרתי לו:
    "כן, כשתהיה גדול תוכל לראות כמה טלוויזיה שתרצה"....
10 תגובות
עמוד 1
  • צינזרו לי את ת-מ-ו-ת-ו.....
  • אוי ואבוי....

אבל האמת שזה איפשהו גם מצחיק.....
  • סיבה מצויינת לייחל למות הורים
  • תשאלי אותו אם מלמדים אותם בגן על סיפור הבריאה,
    כי בזמן האחרון ספיר גם מדברת על זה המון

• לא יודעת לגבי סיפור הבריאה אבל הוא מזכיר הרבה את המילה לאחרונה, וגם מקשר את זה שחמותי זקנה ו"יודע" שת-מ-ו-ת.

אני מתעלמת. בעלי צוחק מאחורי הגב. אותו זה משעשע, אותי פחות.

• לפחות הוא לא מודאג מזה... ורואה את היתרונות
  • וואי, אני בטוח הייתי נחנקת...
    יפה שאת מצליחה לשמור על קור רוח אחרי משפטים כאלו. אני כנראה הייתי מחוסרת מילים במצב כזה
  • אתמול במקלחת הוא התחיל לשאול המון שאלות על אלוהים: מי עשה אותנו, מי עשה את אלוהים, הוא עשה את עצמו? מה היה לפניו?
    והכי חשוב: "אמא, הביצים יגדלו ומה יצא משם?"
    "איזה ביצים"
    "שלי..."

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה