ועוד סקר - דימום השרשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות :)

בעקבות הסקר על בדיקה ביתית עלה לי רעיון של הסקר הזה וזה דבר ממש מבלבל הדימום הזה. אז :

1. הדימום (אם היה כמובן) היה דומה למחזור לפי כמות דם ומשך או רק בניגוב היה דם?

2. דימום הופיע בתאריכים של מחזור ?

3. קרה למישהי שהיו מחזורים ובסוף היה הריון למרות המחזורים ? (טוב אז לא ממש מחזורים אלא דימומים שהיו כמו מחזורים ומנעו מכן לחשוב שיש הריון)

תודה על התגובות :)
4 תגובות
עמוד 1
  • הריון ראשון לא היה כלום
    הריון שני - היה דימום של כמה טיפות חומות על התחתון כמה ימים לפני האיחור
    עכשיו - לא היה כלום.

כפי שאת רואה משתנה בין ההריונות.
  • שמעתי מלא פעמים על דימומים בהריון!!גם אצלי היה משהו לא מוגדר עוד לא הבנתי את זה
    לא הבנתי את השאלה אם שאלת על דימומים בזמן ההריון שהיה צריך להיות מחזור אז כן בדיוק היום אני שבוע 18 הייתי צריכה לקבל תמחזור ה 4 מאז ההריון ושמתי לב שיש לי ממש בקטנה טיפת דם בניגוב אחרי השתן

• אצלי כמעט תמיד יש מין הכתמות חומות לפני המחזור לכן כשזה הופיע בהריון ראשון הייתי בטוחה הנה המחזור צריך להגיע. אבל אחרי יומים של הכתמות המחזור לא בא... חיכיתי שבוע ככה ואז עשיתי בדיקה

מאיה.
  • היו הפרשות חומות בהתחלה המון לא יודעת אם זה היה חלק מ ו/או גם ....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה