היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לי שני סיפורים הזויים שקרו בהפרש של שבועיים אחד מהשני:
היום אני עומדת בתור בסופרפארם, עם בטן של חודש שמיני ועם שני הילדים, ניגשת אלי אישה שעמדה בתור מאחורי, מניחה לי ביד כסף וחבילת סוללות ומבקשת ממני שאשלם לה רק עבור זה... כאילו, את לא שמה לב שאני בקושי עומדת?
ולפני שבועיים:
אני מטפסת איזה 10 מדרגות עד לגן של הילד, נסחבת עם שניהם שמשתוללים בלי הפסקה ועם בטן של חודש שמיני, כל תזוזה קשה לי ואני מותשת לגמרי...
אחרי שסיימתי לטפס את המדרגות, איזו אמא שאני לא מכירה בכלל עומדת בשער עם המוצץ וקוראת לי, "את יכולה לבוא לקחת את המוצץ ולתת לבן שלי?שכחתי להביא לו אותו..."
אז אני שואלת, זה לא הזוי? אני לא פונה בכלל לאנשים זרים בלבקש מהם משהו, ולא הייתי חושבת לרגע לבקש משהו מאישה עם בטן ענקית שנסחבת עם שני ילדים ורואים שקשה לה.... מה דעתכן??
17 תגובות
עמוד 1
כנראה שאת לא נראית מספיק בחודש שמיני.. או לא מספיק תשושה וכבדה! קחי את זה כמחמאה..
"וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים, אוהבי ה', יראי אלוקים. אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים.. ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים, ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
מה שמפריע לי זה חוסר הנימוס לבוא ולתת לך כסף ביד כמו שעשתה האישה בסופרפארם מילא שתשאל קודם אם את יכולה לעשות את זה... לגבי המוצץ זה לא נראה לי בכלל ביג דיל, את לא היית רוצה שיעשו לך את הטובה הפעוטה הזו אם לניח היית ממהרת? וזה לא כאילו היא ביקשה ממך להרים סלע ולסחוב לגן, כולה מוצץ ששוקל כלום...
בעקרון לדעתי ורק לדעתי לא ביקשו ממך לבצע דברים שאישה בהריון מתקדם עם 2 ילדים קטנים לא מסוגלת לבצע.. בסופרפארם, במילא כבר היית שם ובמילא שילמת, אז מה זה עוד שניה? אבל העקרון שהיא לא שאלה אם את יכולה לעזור לה קצת מציק לי...
לגבי המוצץ, כמו שרשמתי מקודם, לא נראה לי ביג דיל בכלל
יש אנשים שפשוט לא רואים כלום מעבר לאף שלהם. ויש כאלה שלא איכפת להם. גם לי יש סיפור הזוי... וסליחה על ההידחפות. בחודש תשיעי בקושי עומדת בתור לבית מרקחת, נדחפת מישהי לפני בחוצפה "רק לשאלה". מה זה יצאתי עליה... והיא עונה לי.... אויש לא ראיתי שאת כאן. אני בגודל של פיל מה לא ראית?!?!
פיתוש
אני לא אוהבת לבקש מאנשים, בלי שום קשר לאם זו אישה בהריון או נערה בת 16 רזונת שהרבה יותר קלילה ממני ..
זה סוג של אנשים...
________________ ה', הענקת לי אוצר נדיר מאין כמותו. מודה לך בכל שניה ומבקשת שתשמור לי עליו תמיד.
חחחחחחחחח ליבי!!!!!
אני מתביישת להגיד 'לא'.. כל הכבוד לך, זה טוב!!
________________ ה', הענקת לי אוצר נדיר מאין כמותו. מודה לך בכל שניה ומבקשת שתשמור לי עליו תמיד.
אור, לפני שנכנסתי להריון, הייתי מתביישת. הייתי עוזרת לכולם אפילו אם הייתי נדפקת אח"כ, אבל בהריון?!!! אין מצב! גם ככה קשה לי... (סבלתי ממש הרבה וכל דבר קטן היה מפריע לי)
טוב מאוד
אנשים חארות סליחה כן?
אוף עם סימני השאלה האלה- כתבתי שחשבתי שסתם מדובר בלהכניס אותו דרך השער, לעלות ולרדת במדרגות זה מעבר לחוצפה גם ככה זה קשה בחודש 8 אז למה לאלץ אותך לעשות את זה עוד פעמיים?!
ליבי
חבל שבכלל הגענו למצב כזה שאנשים מתעלמים מבחורה בהריון ולא נותנים לה קדימות
מאיוש!! צודקת בכל מילה! אין גבול לחוצפהההה
אלינורי
לצערנו אין לאנשים הרבה טאקט וזה מתבטא לצערנו בכל מקום העיקר שימשיך לך בקלילות ובידיים מלאות
איזו חוצפההה זה משהווו
גם ההיא עם המוצץץץץץ תעלי את יא חוצפהנית אני בהריון!!!!!!!!!!