היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חזרתי עכשיו מהרופא והוא אמר לי שהבטן שלי לא גדלה מספיק ויש לי בטן של אישה בחודש 6 והוא שלח אותי לאולטרסאונד מיוחד שרק בעוד שעתיים יש לי תור ואני משתגעגעת פשוט אני אמרתי לו שאני מרגישה שהתינוקת מנסה לצאת והוא רוצה שיראו שהיא לא במצוקה במיוחד בגלל הבטן שהיא לא גדלה והם לא יודעים אם זה פשוט תינוקת קטנה או שהיא לא מתפתחת.. אני בלחץ אני לא יודעת מה לעשות ויש לי בחילות ואני מרגישה שאני עוד שנייה מתעלפת פה!!!! אני מפחדת. למישהי קרה משהו כזה?? סליחה על החפירה
14 תגובות
עמוד 1
נראה לי שהרופא שלך סתם בלחץ והוא הצליח להלחיץ גם אותך. גם לי הייתה בטן קטנה, כל ההריון - גם בחודש תשיעי היא לא הייתה ענקית וילדתי ילדה בריאה ברוך השם. אני חושבת שהכל בסדר אצלך, אין סיבה שלא יהיה!
להלחיץ אותך\לקבוע שמשהו לא בסדר עם הילדה בגלל מבנה גופך? נראה לי קצת הזוי. אם את מרגישה אותה למטה, אולי זה התופעה "הבטן שירדה" ואז היא נראת קטנה יותר.
אבל לא מתפתחת בגלל גודל הבטן שלך? לא נשמע לי מדעי בכלל!!!!!!!!! איך אפשר לקבוע דבר כזה? ומה עם נשים בהריון ראשון? שיוצאת להן הבטן בחודש 6. מה הוא אומר להן? גברת מה את באה, בטח הפלת?
נשמע לי מה זה לא...לא יודעת מה... מה זה פעם ראשונה אצלו? לא עשית US שהראו שהילדה מתאימה לשבוע שלה וכל מיני כאלה? אני בשוק מסיבת ההבחנה. לא עושה US בביקורים שלו?
גם לי לא הייתה בטן גדולה... הבת שלי נולדה פיצקית אבל טפו טפו... סתם הלחיץ אותך לדעתי
בשלושת ההריונות שלי היתה לי בטן קטנה, חודש תשיעי נראיתי כמו בחודש שישי זה עיניין של מבנה גוף, לא חושבת שאת צריכה לדאוג
כנ"ל אצלי..הבטן אף פעם לא היתה גדולה בשישי ראו רק תחילת היריוןן בתשיעי נראית בשביעי.. זה הכל מבנה גוף נראה לי סתם לחץ!! תנשמי תשתי כוס מים ו ת י ר ג ע י הכל יהיה בסדר,אני בטוחה
איך הוא יכול לקבוע על דעת עצמו שחס וחלילה משהו לא בסדר?! זה ממש הזוי, ולמה הוא לא עשה לך אולטרסאונד? הרופאים האלה אלופים בלהלחיץ
חושבת כמו הבנות. לא נראה לי שגודל הבטן אומרת משהו על תקינות ההריון. בלי לחץ.
אני במצב כזה שהבטן קטנטנה עד לפני שבועיים יכולתי ללכת עם שמלת קיץ ולא בטוח שהיו שמים לב להריון.... אבל כל עוד האולטרסאונד תקין וגודל העובר בסקירות תקין הרופא שלי אמר שאין סיבה לדאגה... לתינוק נוח ... מי שסובל זו אני שהוא מוחץ לי את האיברים הפנימיים... :)
בקשר להרגשה שרוצה לצאת את מדברת על תזוזה שאת ממש מרגישה שאם את לא סוגרת את הרגליים היא יוצאת.. אם כן אז לי הרופא אמר שזה קורה כי העובר בתנוחה מסויימת שגורמת להרגשה הזו.
מקווה שהכל יהיה תקין ויסיר חששות
אני עם הבנות
בדיוק כמו שענו לך
וגם בדכ כשיש מצג עכוז הבטן גם נראית קטנה...
אז מה אמרו לך באולטראסאונד?
גם אני חושבת כמו הבנות - גודל הבטן לא מראה על התפתחות של הנסיכה שלך תעדכני מה קורה איתך
נשמע לי הזוי שרק מגודל הבטן הרופא שלך החליט שמשהו לא בסדר
אצלי בשלושת הריונות היתה בטן קטנה, אז... הנה לך לדוגמא בהריון הראשון בני נולד במשקל 2560, קטנצ'יק (היום הוא כמעט בן 5!) ובהריון השלישי, ילדה נולדה במשקל 3170 והיום היא בת חצי שנה, הבדל ביניהם הוא מעל לחצי קילו אבל הבטן היתה קטנה גם פה וגם פה, כך שזה תלוי במבנה הגוף בהצלחה
מה השטיות האלה? העוברית מתפתחת וזה לא קשור לגודל הבטן! בהריון של תהילה ירדתי 6 קילו ובחודש 9 זה היה ניראה כמו שישי גם דאגתי והרופאה אמרה לי שזה בסדר והיא נולדה 3250