אתמול היה מזל גדול!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קודם תסבירו לי איך זה שגננת וסייעת לא שולטות על 8 ילדים בלבד??????

6 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי לוקחת את הילדה שתראה רופא .. אמירה כמו שייתכן ולילדה יהיו כאבי ראש בימים הקרובים מתאימה לרופא ולא לגננת .
  • קודם אם כואב לה הראש ללכת לרופא .

לגבי המקרה לא יודעת מה להגיד יכול להיות שזה קרה בשניות והן לא הספיקו להגיע

• כמו שאיפי אמרה זה משהו שקורה בשניות ...
    אם היה נפתח חלילה הראש אני בטוחה שהיו מתקשרים אלייך.
    אין לי כ"כ מה להגיד , כי זה גן ילדים וילדים לפעמים יכולים להיות מאוד אלימים . הנושא טופל -אין כ"כ מה לעשות
  • צודה הבעיה שכבר יומיים אתמול והיום דניאלה פשוט מסרבת ללכת לגן הקימה בבוקק מלווה בבכי שרוצה רק צהרון ולא רוצה גן
    מחר יש ביקורת א.א.ג מעקב בגלל הניתוח נוודא שהמתלה הלועי גם לא זז מעוצמת המכה
    סוף החודש עיניים תקופתי נקווה שגם כאן אין פגיעה כאמור דניאלה לא מתלוננת אף פעם על כאבים (יכולה להיות עם דלקת באוזניים ולא תתלונן רופאת הילדים בשוק מזה)
    בכל אופן אני אישית. בכעס שלא השגיחו עובדה שהגננת אמרה שאותו ילד משך בכח הן ראו הכל את המכה יכלו למנוע!!!!

• האמת שהייתי רצה לראות רופא, אפילו רק בשביל שיגידו לי שהכל בסדר...
    לגבי הגננות, לא הייתי ממהרת להאשים. מכירה את זה שאת עומדת ליד כוס עם מיץ, ואת רואה שהיא עומדת ליפול ולהישפך ואת פשוט לא מספיקה להגיב? אז אני חושבת שעם ילדים זה אותו הדבר. לפעמים רואים, מבינים שעומד לקרות משהו, ולא מספיקים לזוז כדי למנוע.
    את יכולה לבקש באסרטיביות שישגיחו טוב יותר, במיוחד לאור המצב הרגיש של דניאלה. אבל אני לא חושבת שצריך יותר מזה, גם כעס לא יועיל ולדעתי יכול רק להזיק.
  • מחר ניהיה חכמים בבוקר אנחנו בביקורת בבית חולים מאיר תחזיקו אצבעות שהעלתי תקין

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה