היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז הייתה בדיקת דופק, והכל דופק כמו שצריך! אבל, לפי הווסת האחרונה ההריון בשבוע 7 + 6 ולפי האולטרסאונד, זה שבוע 6+ 1. זה הפרש כמעט של שבועיים!! למישהי זה קרה?
בכל אופן, בגלל שזה הפרש די גדול, יש לי עוד אולטרסאונד בעוד עשרה ימים ובו יקבעו סופית את גיל ההריון.
אני יודעת שהכי חשוב שיש דופק והכל בסדר, אבל קצת מבאס ״לחזור״ אחורה שבועיים אשמח ממש לשמוע אם זה קרה למישהי או אם שמעתן משו כזה?
תודה רבה!!! חלי
8 תגובות
עמוד 1
לפי מה שאני יודעת יש הרבה פעמים חוסר ידיעה לגבי הביוץ ולפעמים ההפרש הזה קורה... בכל אופן רציתי לאחל לך הריון קל ותקין
לי זה קרה.. הורידו לי 13 יום מגיל ההריון.. זה קורה בגלל ביוץ מאוחר וזה לא משנה בכלל העיקר שיש דופק והכל תקין
באולטרסאונד יש תמיד סטייה מסוימת העיקר שהכל תקין שיהיה בהצלחה בהמשך!
לי גם החסירו שבוע וחצי בבדיקהת אולטראסאונד ראשונה. אחרי שקיפות זזתי כמה ימים למעלה ובמערכות מוקדמת התאפס לפי ווסת אחרונה
כמו שהבנות ענו לך זה קורה - כי יש בלבול בן הביוץ לתאריך וסת האחרונה העיקר שיש דופק תודה לאל - זה הכי חושב שימישיך תקין ארוך קל ומשעמם
עם ליאל הלכתי בשבוע 9+1 לבדיקת דופק ויצא שאני בכלל בשבוע 7+1, היה ביוץ מאוחר!
רותי
ברוך השם שהכל דופק! ((:
________________ ה', הענקת לי אוצר נדיר מאין כמותו. מודה לך בכל שניה ומבקשת שתשמור לי עליו תמיד.