היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
זוכרות שסיפרתי לכן שהבנים יחד בגן ?! נדב היה בגן גם בשנה שעברה אז אני מכירה את הצוות . הבעיה שהגננת בהריון (אמורה ללדת ב"ה בינואר) ידעתי על זה גם בשנה שעברה וחשבתי לעצמי שגם את הסייעת נדב מאוד אוהב אז לפחות היא תהיה בגן בזמן שהגננת תצא לחופשת לידה..... הבעיה ש את הסייעת לא ראינו מ- 9/9 היא היתה בשבועיים הראשונים ונעלמה . נאמר לנו שיש לה מחלה כרונית (גם שנה שעברה נעדרה יחסית הרבה) בנוסף גילו לגננת לחץ דם גבוה וכנראה סכרת הריונית היא נעדרה כל השבוע ! הבנים כל בוקר שואלים אותי מי בגן ואני לא יודעת מה לענות ... כל בוקר הפתעה . זה ממש לא לעניין
11 תגובות
עמוד 1
כן להתלונן לאסוף את ההורים ולגשת לעייריה הילדים צריכים דמות קבועה בגן דמות שתכיר כל ילד וילד ואופי , שיש גננת שמשתנה כל יום גם היא לא מכירה את הילדים וגם הילדים לא אותה והם נופלים בין הכיסאות. לא לוותר
לדעתי תנסו לזמן ליזום בניכם ההורים אסיפת הורים (לא פורמאלית) תגיעו להחלטות כולכם יחד תרשמו מכתב למערכת החינוך בעיריה ותדרשו טיפול מיידי בכל אופן הילדים נמצאים כעת בשלב חשוב בהתפתחות וחייבים יציבות ודמות קבועה בגן
אם היית כותבת את ההודעה הזאת לפני החגים, אז מילא. אבל מכיוון שכתבת אותה עכשיו, אני תוהה לעצמי איך מתחילת השנה ועד עכשיו לא הצליחו לבסס צוות קבוע?! אם הסייעת חולה במחלה כרונית, אז ידעו זאת גם בתחילת שנה, והיו צריכים לחשוב על כך מראש ולהביא מחליפה קבועה. אני בהחלט הייתי מתחילה להזיז את העניינים, נשמע כאילו האחראים ישנים שם. קודם כל כדאי לפנות לוועד ההורים, ולדבר עם כמה שיותר הורים. במקביל לשוחח עם הגננת, לשאול היכן הדברים עומדים.
ברור שלהתלונן תרימי אפילו טלפון למחלקת חינוך בעיריה ותבקשי את האחראי / או תכתבי פקס וכמובן תתקשרי לוודא שהם מטפלים בו.
אני לא הייתי שותקת.
אני לא מבינה.. גם עכשיו אחרי החגים אין צוות קבוע בגן?? זה נראה לי ממש חוסר אחריות! אני הייתי פונה לרכזת גנים, ואם היא לא תטפל בפניה, לעבור לראש מנהל חינוך.
ודאי שלפנות!
עדכני אותנו
אני הייתי מארגנת כמה אימהות וישר לעירייה ! בדברים האלה חייבים להראות להם שאתם לא מוותרים וחייבים לפעול מהר
זה יפה מצדכן שאתם מתחשבות בבעיות של צוות הגן, אבל אתן צריכות לחשוב על הילדים שלכן.. עם כל החיבה לצוות, אתן לא נגדן!! הם נורא נחמדות ומקצועיות, אבל הילדים צריכים צוות קבוע שמכיר אותם.. ולא החלפה כל יום! זה לא חייבת לבוא ממקום של כעס על המערכת, אלא באמת בירור- מה קורה בגן? מתי יהיה צוות קבוע...? תלכו לברר את זה בעירייה.. "וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים, אוהבי ה', יראי אלוקים. אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים.. ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים, ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
זה גן עירייה? אם כן אז ככה זה בגני עירייה... אתם יכולים להתלונן אבל לא בטוחה שזה יעזור
אם זה גן פרטי אז בטח להתלונן [
זה גן עירייה כמובן הגננת הקבועה בהריון ועכשיו החלו לה בעיות והסייעת הקבועה לדעתי לא תשוב בכלל