מעדכנת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב הייתי כל כך אופטימית החודש לגבי ההזרעה
    אבל עכשיו התקשרו מהבית חולים... והתשובה היא שלילית..
    אני כל כך עצובה אין לי חשק לעשות כלום!
    זה החודש הראשון שלא הייתה לי הכתמה (בד"כ יש לי הכתמה שבוע לפני מחזור) ואני עם קרינון היו לי 2 ביציות והזרע של בעלי תקין
    אז למה זה לא מצליח
6 תגובות
עמוד 1
  • הצטערתי לשמוע שההזרעה לא הצליחה!
    מקווה שהחודש שיגיע יהיה החודש המנצח שלך

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]
  • אוי מאמי קבלי
  • היי חמודות
    אני באותו המצב היום עשיתי בטא היום ויצא לי שלילי
    אני צריכה לחכות שההשפעה של הקרינון תפוג כדיי שאני אקבל מחזור
    היום עברו 13 ימים מההזרעה
    בלי הקרינון יש לי גם הכתמות שבוע לפני מחזור בערך
    מחזיקה אצבעות לכולנו
  • מצטערת מאמי לשמוע , איזו הזרעה זאת הייתה?? גם אצלי הזרעה ראשונה לא הצליחה , לפני שבוע עברתי הזרעה שנייה ,ומקווה לטוב. תמשיכי , אל תייאשי ,לשמור על אופטימיות.
  • שיהיה לך המון בהצלחה!
    זאת הייתה הזרעה 2 מתוך סבב 3 שפעם אחת היו יותר מדיי זקיקים
    אני מטופלת בבית חולים הרופאים טובים אבל כל פעם יש רופא אחר ומי שעשתה לי את ההזרעה השניה בכלל לא הכירה אותי וזה גם היה יותר כואב מהראשונה
    בכל אופן אני חושבת שאני עכשיו אלך לרופא אחד במרפאה שידע לתת לי טיפול וידע את המצב שלי למרות שזה יותר רחוק וגם את ההשבחה צריך לעשות במקום אחר מההזרעה לא כמו בבית חולים שהכל במקום אחד אבל לכל דבר יש את היתרונות והחסרונות.
    יש לי כבר רופא הכי קטע שחשבתי ללכת אליו פרטי ובהזרעה הראשונה משום מקום הוא היה בבית חולים בכלל לא ידעתי שהוא עובד שם והוא עשה לי את הה
  • לפעמים התנאים לא הבשילו להיריון וזה טבעי ולא אומר שום דבר. היי חזקה ותאמיני בכל הכוח שזה יקרה וזה יקרה. אחרי שזה יקרה את לא תאמיני שזה קורה אבל זה קורה. שולחת חיבוקים מחזקים גם לשאר הבנות שעושות הזרעה

crazy woman!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה