היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש למישהי מושג על כדורי שינה בהריון? אני פשוט רגילה לקחת אותם בגלל שאני עובדת לילות וישנה ביום ועכשיו אני לא ממש יודעת אם זה בסדר לקחת אותם הפעם האחרונה שקניתי אותם הרוקח אמר לי שזה בסדר עם הריון יש מישהי פה שלוקחת או מבינה ??
"תביאו שישה תביאו שבעה תביאו שמונה ילדים זאת לא בדיחה הארץ צריכה הרבה צעירים נחמדים..."
תודהההה
אני רוצה לעדכן שאני ללא כדורי שינה ואפשר להגיד שההריון עושה עבודה טובה !! נירדמת כמו דוב
אסור בתכלית האיסור כדורי שינה בהריון... אני לקחתי וואבן פעם אחת בתחילת ההריון וזהו.
הייתי לוקחתגם וואבן וגם כדורי שינה בתחילת ההריון לקחתי אבללל זהוווו נירדמת כמו דובבב
האים מותר לקחת בונדרמין כדור שינה בשבוע הראשון
האים מותר לקחת בונדרמין כדור שינה בשבוע הראשון
שלום יקירה
זו שאלה להפנות למרכז הטרטולוגי ולרופא. גם אם נשים אחרות אולי כן לקחו זה לא מחליף מידע מקצועי ומאימן. ענייני תרופות הם רציניים ביותר ועל כן מצריכים מענה מקצועי.