אני משתגעת! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אין בחודשיים הקרובים תור לאורתופד ילדים בכל האיזור צפון! רופא ילדים שלי אמר לנסות דרך כללית מושלם, ללכת לרופא פרטי שעובד בהסדר עם כללית. טוב, התקשרתי למוקד, הבטיחו לי רשימה של רופאים שעובדים עם כללית... דסלקת אחד ניסה לרשום מייל שלי... חשבתי שהצליח אבל רשימה לא הגיע! ניקול צורחת ולא נותנת לי לעשות טלפונים. אני ביקשתי מבעלי שיתקשר ויקבל רשימה. אחרי כמה ניסיונות כושלות הוא הצליח לקבל רשימה של 5 רופאים... התחלתי להתקשר:
    ראשון: מטפל בילדים רק מגיל 13
2 תגובות
עמוד 1
  • הי ד"ר מנחם זינגר באזור השרון הוא עובד בשיטת סרט נע אך אומרים שהוא מעולה
    https://mushlam.clalit.co.il/gold/consult/Pages/SecondOpinion.aspx

וחיפשתי לך באתר של הכללית מקווה שהקישור יעבוד זה רופאים שעובדים עם הסדר של הכללית בתוכניות שיש לכם.. תכנסי ללשונית של נותני השירות
    רפואה שלמה
    מקווה שתצליחי להסתדר אם לא אנסה להסביר לך איך הגעתי לזה אכנס מאוחר יותר בעה
  • תראי אני לא יודעת אם הוא עובד עם הכללית אבל בזמנו הלכנו עם עדן לדר׳ דוד אנג׳ל. מעולה ובן אדם מקסים. כל מה שהוא אמר, קרה.
    ממליצה בחום. הוא יושב ברוממה.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה