קורה לכן שהגננת / מטפלת אומרת דברים מוזרים...?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

10 תגובות
עמוד 1

• למה מוזר?
    יתכן שבגן הוא לא דינאמי (למרות שמוזר לשמוע את זה על קטנטן בן שנה)

יש הבדל בהתנהגות של ילד בבית לבין איך שמתנהג בגן/משפחתון.

• יש הבדל בין התנהגויות בבית להתנהגות בבית. אל תשכחי שבגן הוא עם ילדים בני גילו אין לו במי להתחרות בבית יש לו אח גדול צריך להראות להם מה יודעים

• כן,
    זה קרה לי 5 ימים אחרי תחילת השנה כשהגננת אמרה לי משהו על רון.
    ומה שעשיתי מזה..בואי נגיד שלא פסחתי על זה בשתיקה והיא תבין לנצח מה היתה פליטת הפה שלה..

• סליחה אבל כן קרה וזה לא נורא לפעמיים גננת/מורה אומרת משהו לאמא על הילד כי היא רוב היום איתו והיא כגננת או מורה רואות משהו שההורה לפעמיים לא רואה או לא מאבחן ומותר לה להגיד.
    כשלי אמרו דברים על הילדים לקחתי לתשומת ליבי בדקתי את העניין לפעמיים אפילו יותר לעומק ואם אכן היו הדברים אמרתי תודה רבה שאמרת לי ואם לא היו דברים הבאתי הוכחה שאין כלום.
    לפי דעתי לא צריך לקחת את זה קשה וההתנהגות בבית וההתנהגות בגן או בבית הספר לא תמיד אותו הדבר.

• אני מדברת על מצבים קיצונים...

כשבבית הוא דבר מסוים באופן מוחלט, והגננת אומרת משהו אחר לגמרי...

מניסיוני הדל, יש גננות/מטפלות/גורמים מקצועיין אחרים שממהרות לפסוק שהן "מכירות" את הילד
    ולהעיר באופן לא מדויק...

לעיתים, זה חסר אחריות

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• קרה בהחלט בגן טרום חובה
    אני לא שוכחת שהגננת אמרה לי שמוריה לו יודעת לספור
    ואני הייתי ככה
    כי היא ממש ספרה יפה וזו היתה תקופה שממש עבדתי איתה על זה
    באותה רגע שהיא אמרה לי קראתי למוריה
    ונתתי לה לספור משהוא ...
    והיא ספרה ואז הגננת היתה ככה
    ואני הייתי ככה
    והיא אומרת טוב בכל מיקרה ששאלתי אותה היא לא ידעה

• חה חה אצלנו הגננת של יותם אמרה לי שהיא חושדת שיש לו רגישות שמיעתית
    כי כשהשמיעו מוזיקה בקול / כשהם הלכו לשמוע את תקיעת השופר הוא סתם אוזניים. והציעה לי לעקוב אחרי זה

יותם הכי אוהב בבית לעשות רעש
  • בטח מכירה,
    שנה שעברה המטפלת אמרה לי לקחת את הילדה לאורטופד כי היא הולכת עקום.
    הזוי!!!

מזל שיש לי נסיון עם הגדול, שהתחיל ללכת מאוחר ולכן כאמא לילד ראשון נבהלתי ורצתי איתו לאורטופד. האורטופד הסתכל עלי בזמנו וצחק, אמר שממלא עד גיל שלוש לא עושים כלום. כך שהגבתי למטפלת בחיוך, אמרתי לה "לא אורטופד ולא נעליים- תרתי משמע! הילדה הולכת מצויין, ובכל מקרה שום אורטופד לא יטפל בה בגיל כל כך מוקדם".

היא עשתה קצת פרצוף (עקום חחחח), אבל הבינה טוב מאוד ועזבה את זה.
  • יש הרבה ילדים שמתנהגים בבית שונה מאשר במוסד חינוכי (אני הייתי אחת כזאת).
    בכל מקרה, אני חושבת שעדיין מוקדם "לקטלג" פעוט בן שנה שהוא דינאמי או לא דינאמי
    נטלי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה