צריכה עזרה: אורתופד ילדים דרך כללית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, ניקול שלי בת חודשיים ואתמול באולטרסאונד גילו שיש לה CDH דו צדדי (כך זה כשתינוקת עקשנית מסרבת להתהפך בבטן ונשארת עכוז!) אנחנו צריכים לקחת אותה לאורתופד ילדים כמה שיותר מהר, אבל פה הכל משתבש:
    אין בחודשיים הקרובים תור לאורתופד ילדים בכל האיזור צפון! רופא ילדים שלי אמר לנסות דרך כללית מושלם, ללכת לרופא פרטי שעובד בהסדר עם כללית. טוב, התקשרתי למוקד, הבטיחו לי רשימה של רופאים שעובדים עם כללית... דסלקת אחד ניסה לרשום מייל שלי... חשבתי שהצליח אבל רשימה לא הגיע! ניקול צורחת ולא נותנת לי לעשות טלפונים. אני ביקשתי מבעלי שיתקשר ויקבל רשימה. אחרי כמה ניסיונות כושלות הוא הצליח לקבל רשימה של 5 רופאים... התחלתי להתקשר:
    ראשון: מטפל בילדים רק מגיל 13 מה הקשר? למה הוא בכלל ברשימה הזאת? הרי ציינו שתינוקת בת חודשיים!
    3 אחרים בכלל לא עונים
    ועוד רופא שאצלו ניתן לקבוע תור אבל הכל דרך מענה קולי אוטומטי, קבעתי תור אבל אני בסרט שגם הוא לא מטפל בתינוקות אלא רק בילדים בוגרים יותר... שום דבר באינטרנט שמצאתי עליו, לא עוזר לי.........
    דיייייייייייייייייייי!
    אני משתגעת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    יש למישהי מה לומר לי בנושא? יש המלצות על רופאים? אני מחיפה
2 תגובות
עמוד 1
  • יש את ד"ר מארק אידלמן הוא מנהל אורטופדיה ילדים ברמב"ם ומקבל דרך הקופה במושבה הגרמנית במרפאות שם. אנחנו בכללית והיינו אצלו ממש נחמד ומקצועי. ממליצה. וקבענו תור מהר יחסית
  • לא מכירה, אבל מעצבן שלא שולחים לך. אצלנו במכבי אפשר לראות באתר מי הרופאים שנותנים יעוץ פרטי ומקבלים עליהם החזר ממכבי , אולי יש את זה גם באתר של הכללית

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה