עצובה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אני לא יכולה יותר............................
    כול מי שאני רואה בהריון כול החברות שלי גיסות שכנות דודות ומי לא ??????
    אני מצטערת שאני אומרת אבל אני ממש לא יכולה להיות בחברתן כבר לא נשארו לי חברות מכולם אני מתרחקת בגלל זה .
    נמאססס לייייייייייייייי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ואני לא רק שלא איחר לי עוד המחזור הקדים לו בלי להתבלבל ?!
    ואז אני שומעת שגם זאת בהריון וגם זאת וזאת ורובן התחתנו אחריי והם כבר לפחות עם 3 או 4 ילדים
    ועכשיו ללכת לבריתות ? ממש לא בשבילי מצטערת יכול להיות שאני אגואיסטית אבל זה המצב !!!
    ואין לאן לברוח כולן בקירבה קרובה ככה שאני לא יכולה לא ללכת אווףףףףףףף
12 תגובות
עמוד 1

• מאוד מובן!
    מחזיקה לך
  • את מקסימה וזה כל כך מובן ואני מאחלת שבפעם הבאה כבר תהיי בצד של ההריוניות
    מיליון מיליון חיבוקים
  • קודם כל שתדעי שאת ממש לא אגואיסטית ,את אנושית אפילו מאד אנושית ,
    אני חושבת שכל אחת מאיתנו מרגישה או הרגישה את מה שעובר עלייך ,
    את זו שתמיד רושמת שאין ייאוש בעולם,ושהקב״ה אינו שוכח אף אחת
    אז גם אני אומרת לך שבע״ה הקב״ה ישלח לך בקרוב את שהוא שומר
    רק בשבילך ולאישך ,
    אז תתחזקי כמו שרק את יודעת להיות אישה חזקה ,
    אם לא בא לך ללכת לבריתות אז תלכי אני בטוחה שיבינו אותך
    מאחלת לך אינסוף של הצלחה וסבלנות
  • תודה בנות ...
    אני יודעת שאין ייאוש אבל...
    לפעמים יש את הרגעיי שבירה שאת פשוט מרגישה שאת כבר לא יכולה להתמודד יותר ...שאת רוצה להוריד את החיוך כול פעם שאת שומעת על הריון של חברה קרובה או גיסה וכו' אבל את חייבת לחייך כי אחרת יחשבו ש...
    10000 דברים .
    יהיה בסדר אני בטוחה פשוט אני ברגעיי השבירה שלי עכשיו .
    הייתי צריכה לפרוק קצת כי אני משתדלת לא לדבר עם אמא שלי או בעלי כדיי לא להעציב אותם .
    תודה בנות ...אוהבת

• יקירתי ברור שיש רגעי שבירה
    מותר לך ואפילו צריך ! מה את בובה ?!
    את אנושית עם רגשות
    עוברת דברים לא קלים ביכלל
    ואני מכירה את זה שכל העולם סביבך בהריון
    בהחלט קשה
    אבל ברוררררר לחלוטין שב"ה יהיה ואחריי השבירה צריך לקום
    ולהיתרומם .

מתיי שאת צריכה תרימי אליי

• קרין תודה מותק ...
    ותודה לבנות על העידודים
  • אוףףףףףףףףף, כ"כ מוכר...
  • שושי ...
    אני עדיין באותה הרגשה כמו אתמול אני בטוחה שזה יעבור אבל בכול ה8 שנים האלו נראה לי שעכשיו אני ברגעיי השבירה הכי גדולים שהיו לי .
    אחרי 12 הפריות כבר אזלו לי הכוחות ( ברור שאני עוד המשיך אבל...).
    בקשר לחברות אני מתרחקת כי אני מרגישה שאין לי נושא שיחה איתן כי חוץ מלדבר על הילדים הן כמעט לא מדברות הכול סובב סביב הילדים .
    אז ככה שאני לי הרבה מה להגיד ואני לא נהנת לשבת איתן !!!
    אני חושבת שאני אמצא לי עוד עבודה עד הערב ככה אני אהיה עסוקה ודיי עייפה כדי לחשוב על כול הבנות סביבי כרגע ( על כול ההריוניות ) .
    נראה מה יהיה ... מקווה שיהיה בסדר
  • רעיה אני מממש מממש מבינה אותך....גם לי יש יש כמה חברות כאלה....המזל שלי כנראה שיש לי עוד כמה חברות לא נשואות ואז אפשר להיפגש איתן ולא לדון בכלללללל בכל הנוגע לילדים....
    עלינו להיות חזקות וכמו שאני כל פעם אומרת לעצמי, אף אחת מהבנות האלה לא אשמה שלנו יש בעיות, הילדים שלהן לא על חשבון הילדים שלנו ולי זה קצת עוזר ומקל...
    שיהיה לנו המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן בהצלחה!!!!! ובסוף זה יגיע, זה בטוח, אין ברירה אחרת!!!!
  • רעיה,
    גם אצלי זה בדיוק אותו סיפור כולם מסביבי בהריון ורק אני לא!
    כולל חברות מאוד מאוד טובות שלי, אני התרחקתי מכולן!!!! בהתחלה עוד התקשרו מלא ולא הבינו בסוף תפסו מרחק נראה לי שהבינו את הרמז....
    גם מהרבה חברות רווקות תפסתי מרחק אין לי כוח לשמוע על צרות של אף אחד מספיק לי עם הצרות שלי ;(
    אני מבינה אותך בקשר לאירועים אבל באמת אין ברירה וצריך ללכת :( תלכי תגידי מזל טוב ותברחי:)
    אחרי מה שעברת אני מאחלת לך שתגיעי לנחלה מהר מאוד ותזכי לפרי בטן בקרוב!!!!

• יקירתי... כולנו כאן מזדהות עם התחושה הזו.

לצערי לא יהיה ניתן לברוח מזה. גם סביבי כולן בהיריון ועם הזמן אני מתחסנת ומבינה שזה לא הולך להישתנות אז החלטתי לנסות לשנות את הגישה ולהתעסק בכל נושא הטיפולים כמה שפחות.

החלטתי לערוך בדיקות נוספות ובמקביל לעשות הפסקה ולנקות את הגוף והנפש.

אני מאחלת לכולנו שזה יגיע במהרה. זו תקופה לא פשוטה אך חייבים להמשיך ולנסות...

בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה