דנה, אני הולכת להיות קצת בוטה וקיצונית אבל אני מקווה שהדברים שלי יחדרו לך לראש ולא יחלפו לך ליד האוזן (כמו ששאר הדברים שנאמרים לך פה).
את בהכחשה!!!!!!!! את כל פעם פותחת שרשור על כמה רע לך, בודד, מתסכל, מעייף וקשה. על כמה בעלך שהוא האדם היחיד שיש לך בעולם לא באמת מבין אותך ולא עוזר (לפחות לא בדברים שאת באמת צריכה). השרשורים שלך חוזרים על עצמם והבנות פה כותבות לך ומציעות לך בהמון אהבה איך לשפר את המצב ומה קורה אחר כך??????
שעתיים שלוש אח״כ את מפרסמת עוד שרשור שהכל הסתדר ובעלך עשה איזשהו צעד קטן והמצב לא גרוע כמו שאנחנו חושבות ובקיצור- תירוצים, תירוצים ועוד תירוצים. בעיקר תירוצים כדי לתרץ את ההתנהגות שלו.
אני מצטערת להגיד לך שהמצב כן גרוע. גרוע מאד! את בדרך לדיכאון (אם את לא כבר שם עוד מלפני הלידה), ואף גרוע מכך.
את רוצה שהבנות יבואו אלייך, קצת להעביר איתך את הזמן, חברה, לשמור טיפה על עדן- זה מצויין. אבל למה את רוצה שהבנות יעזרו לך??? מה את מתכוונת לעשות כדי לעזור לעצמך?!?!?!?!? את פונה לפתרונות הקלים ולא לדברים שאת יכולה לעשות למען עצמך. יש לך חמה שמוכנה לעזור אבל את מתוך אגו וסלידה ממנה (אפילו אם היא מוצדקת) לא מוכנה להיעזר בה. מי מפסידה מזה? את!!! ועוד יותר ממך- עדן!!!!!!!!
דנה, את חייבת לעזור לעצמך בראש ובראשונה!!! לפני שהבנות פה עוזרות לך. את חייבת לפקוח עיניים ולהבין איפה את נמצאת. כמה עדן זקוקה לאמא שלה שתטפל, תאהב ותעניק לה ולא שתהיה רובוט על אוטומט!!!!
מצטערת דנה. את מכעיסה אותי. מאד. עושה רושם שאת שופכת פה את התסכול שלך וכשהבנות כותבות לך את דעתן את נבהלת ומנסה לחזור אחורה. פעם אחר פעם. אבל תתעוררי!!! את לא לבד. יש לך תינוקת שזקוקה לך והיא הסובלת העיקרית מהמצב. ואת האחראית למצב הזה. בראש ובראשונה.
אזזזז.... מה תעשי עם הדעה הקיצונית שלי? יש לי הרגשה שתעיפי אותה לאלפי עזאזל והאמת? זאת החלטה שלך. אבל אם תביני ותכניסי לך לראש שאף אחת פה לא באה להרע לך ואם יש פה תגובות דומות לבנות שונות אז אולי יש דברים בגו? אולי רק אולי באמת תוכלי לשנות את המצב ולהחזיר לעצמך את הביטחון והאושר.
מאחלת לך המון הצלחה.