-
בלידה של אוריקי אמא שלי ואביב היו אמורים להיות. בסופו של דבר אף אחד מהם לא היה כי זה היה ניתוח חירום
בלידה של אמילי רק אביב היה.
וגם עכשיו ככל הנראה רק אביב בעלי היקר יהיה.
-
אאוץ' נושא כאוב! חחח..
בלידה הראשונה היה איתי בעלי ואמא שלי .. שניהם היו איתי במהלך כל הצירים..
לקראת הסוף כשהגעתי לפתיחה 10 והמצב התחיל להסתבך , נהיה בלאגן מאוד גדול בחדר לקראת הקיסרי חירום , המון רופאים היו ולא שמו לב מה הולך..
אז נכנסו גם חמותי ואחות של בעלי.
זה היה סיוט!!!!
בלידה הבאה בע"ה אני אכתוב באופן מפורש ש-ר-ק אמא שלי ובעלי יכולים להכנס יחד איתי , סה טו!
-
חחחחח יווו טלי הזכרת לי את רגעי הצירים
שקפצתי על פזיו מתקפלת גמורה כואבת ומי החליט להפתיע? חמי.
יושב על הכיסא בהמתנה מולי ובשוק טוטאלי.
אח"כ סגר את הפה וזורק לי: אז מה שירה בא לך פיצה?
-
רק אורן!!!
-
שירה, למה שלא תקחי דולה?
לנו הייתה דולה מדהימה, יוצאת דופן
זו ההמלצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך
את לא תתחרטי
-
בעלי ואמא..
ועוד אמא שלי חשבה שברגע שהיתה לי פתיחה חמש היא תפספס את הלידה.. כל כך טעתה,בסוף נשארה איתי לילה שלם+ עד שעה 11 בצהרים למחרת. בלילה והיא ומאור עשו החלפות על הכסא הנוח כדי לישון ואני ישנתי לי בכיף
-
שיר הרגת אותיייי
-
בעלי ואמא שלי.
גם בלידה הבאה אני רוצה את שניהם איתי!
-
בלידה של נתנאל בעלי היה איתי. חמותי היתה רק בזמן של הצירים, וכשכבר התחילה החגיגה של לחיצות ביקשתי שתצא.
בלידה של ניקול, באתי יחד עם בעלי, אבל ממש מהר היכניסו אותי לניתוח חירום ולא נתנו לבעלי להיכנס.... בקושי הספקתי לתת לו נשיקה
-
בעלי ואמא שלי היו אמורים להיות איתי אבל היות ולקח זמן (המוווון זמן) עד שהלידה התפתחה
(ילדתי כמעט 24 שעות מרגע ירידת המים), אז רק בעלי היה איתי
שלחנו את אמא שלי לנוח קצת בבית אחרי שקיבלתי אפידורל
כי הרופאים אמרו שזה יקח עוד לא מעט שעות יחד עם הזירוז והכל
בפועל קצת אחרי שהיא הלכה מהר מאוד הפתיחה התקדמה וילדתי כחצי שעה לפני שהיא שוב הגיעה
בדיעבד טוב שהיא לא נכחה, עם כל הקושי של הלידה ועם העובדה שלקח זמן עד שהלידה התקדמה
אמא שלי חוותה שם התמוטטות עצבים ובכתה מחוץ לחדר הלידה שקשה לה וכואב לה שהיא לא יכולה לעזור
זו גם הסיבה ששלחנו אותה הביתה ברגע שקיבלתי אפידורל...
ובכלל מרוב שהיא היתה מותשת נפשית כשהיא נכנסה אליי לחדר ההתאוששות
ואריאנה כבר שכבה עליי וינקה אמא שלי הסתכלה עלינו, סוג של דרכנו ושאלה אותי "נו, מתי את יולדת?"
ואז אמרתי לה "
-
אמא שלי ובעלי
שניהם עזרו לי מאדדד
ב"ה גם בלידה שניה ארצה אותם
-
רק בעלי!
לא רוצה אף אחד אחר שם!
-
אמא שלי ובעלי!! רק הם גם בלידה הבאה
-
בעלי ואמא שלי...
אין על התמיכה של שניהם!!
-
בעלי היקר ואמא שלי היו איתי ועזרו לי המון!
בלידה הבאה אני רוצה "שידור חוזר" חח אמא שלי כבר שאלה אותי :"אז מה, נלך ללדת יחד שוב?"
חולה עליה
-
בעלי אמא שלי ואחותי .
זה היה ממש כיף שהן היו אחותי היתה מהממת בכל שלב הצירים אבל בסוף הריצו אותי לחדר ניתוח.
בלידה הבאה אני גם רוצה אותו דבר
-
אני מתנדבת להיות עם כל מי שרוצה חחחחח
אני מבטיחה להיות לעזר רב
וגם תקגשימו חלום לבחורה חמודה שזכתה רק בקיסרי חחחחח
אצל להב נתי נכנס איתי לניתוח ואצל נועם לא נתנו לאף אחד להיכנס (זונות מהבוקר היה להם זמן לתת לו להתכונן זה לא היה חירום או משהו)
-
בזמן הצירים- בעלי, אמא ואבא שלי
-
בלידה של אוראלי רק יוסי בעלי היה איתי - רציתי שגם אמא שלי תהיה אבל היא לא הספיקה לבוא
גם אני משקשקת מהלידה הזאת - אבל משתדלת לא לחשוב על הלידה או על מה הולך להיות
-
בכל הלידות רק בעלי !
-
בעלי ואמא שלי. לא הייתי מצליחה בלעדיהם
-
בלידה הראשונה- בעלי היה מאחורי הוילון
אמא שלי - גם מאחור הוילון אח"כ לידי
חמתי תומכת ומשתתפת פעילה- החזיקה רגל אחת
חמתה של בת דוד שלי- מחזיקה רגל שניה
עוד מתנדבת
שישו ושמחו למרות שזה לא היה התכנון
בלידה הבאה בע"ה- בעלי יהיה מאחורי הוילון- אם לא אתפדח
וחמתי שבאמת עוברת
חוץ מזה- לא רוצה אף אחת!!!!!!!!!!!
-
רק הבעלול
-
לידה ראשונה אמא+בעל+אבא
לידה שניה ושלישית כבר לא חזרנו על השגיאה הזו עוד פעם...רק הבעל בא איתי...היה מצוין!!
-
בעלי אמא שלי והבת של חבר של אמא שלי..
-
עוד לא ילדתי אבל ממה שהבנתי מהגיסות זה היה ככה בכל הילדות
שהאמא והחמה נוחכות ולי אין בעיה עם זה ההפך חמותי היא אישה שיודעת להרגיעה אותי ובלי אמא שלי אני לא עושה שום צעד אלא אם כן אני מתפרצת בבכי
-
בלידה עצמה רק בעלי
הוא היה כל כך פעיל ואפילו שלף את התינוקת החוצה אחרי יציאת הכתפיים...
בצירים הגיעו אבא שלי וסבתא שלי...
-
בשתי הלידות רק בעלי אבל בע"ה אני רוצה שבלידה הבאה גם אמא שלי תהיה.
(למרות שהיא ממש נלחצת מהעניין.
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
-
אצלי אמא שלי ואחותי היו איתי בלידה.
הקטע הוא שבאתי לחדר לידה עם פתיחה של 2 וחצי,
ובשלב מסויי-ם אחותי החליפה את אמא שלי. אני כבר שעה עם
צירים, אני אומרת לאחותי : ׳לכי תקראי למיי-לדת אני כבר שעה עם הצירים
האלה׳..
והיא בלי להתבלבל מסיטה קצת את הוילון, חוזרת ואומרת לי :
׳יש תור׳..
-
בעלי בלבד וחוץ ממשפחתי המצומצמת גם אף אחד לא ידע שהלכתי ללדת

-
בלידה הראשונה היה בעלי ואח"כ הגיעה אמא ואח שלי וחשבתי שזהו אבל אז ההורים של בעלי וגיסתי החליטו לבוא למרות שאמרנו שלא והייתי עצבנית מאוד אבל הם קיבלו את העונש שלהם כשהמתינו 10 שעות עד שילדתי ובלידה השניה כבר לא באו חחח. בעלי אחרי פתיחה 7 יותר לא נכנס ואמא הייתה עד שהייתי צריכה לדחוף והיא יצאה כי פחדה שלא תוכל לראות איך אני צועקת .בלידה השניה היה בעלי ואמא ואח"כ אח שלי בא אבל באמצע הצירים בעלי ואחי הלכו לאכול שווארמה ולא ידעו שאני יולדת בזה הרגע ואמא שלי שמתה מפחד נאלצה להיות איתי עד הסוף עם המיילדת כי הרופאים הלכו לאכול צהריים ולא היה מי שיבוא
-
חחחחחח קרעת אותי
אמא שלי ובעלי היו איתי
הייתי לי לידה מאוד קשה , בעלי היה כולו באופוריה וצאו לו אחר כך אלף פצעים מעצבים במצח ואמא שלי אמרה לי שהיא בחיים לא הולכת איתי לעוד לידה כי כאב לה הלב לראות אותי סובלת
איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
-
בעלי. בעלי ורק בעלי!!!!
חמותי ואמא שלי נעלבו שלא הבכנסתי אותן אל ממש לא אכפת לי כי אם הן היו בפנים היתי
גומרת בקיסרי!!! לחץץץץץ
והפעם הזאת בעלי -בטוח ואולי אולי ורק אולי אמא שלי תלוי במצב רוח שלי באותו רגע חחחחח
אני בחורה עצבנית
-
בלידה של אייל בעלי היה בלידה עצמה (קיסרי) ואמא שלי חיכתה בחוץ ובאה אחרי (בהתאוששות)
בהריון הטרי והנוכחי אני מתכוונת ששניהם כי אני מקווה שאני אהייה גיבורה מספיק בשביל לוותר על הקיסרי
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
[URL=http://www.babynamestext.com]
-
בעלי ואמא שלי.
-
בעלי-בעלי ורק בעלי. הוא היה בשלושת הלידות, תמך בי בזמן הצירים ועמד בפרוונט כשהתרחשה הלידה. הוא ראה איך הילדים יצאו ממני ואני לפעמים מקנאה כי הייתי רוצה לראות את זה- אבל אי אפשר כי זה לא צנוע לתעד דבר כזה ואפילו שמודובר בלידה. בעלי גם חתך את חבל הטבור בלידה השנייה- בלידה הראשונה היה חשש שהיהלד בלע מים ולכן הזדרזו- ולמזלנו זו היתה הערכה שגויה. בלידה האחרונה היתה לידה קשה ושחם נתקע עם הראש בחוץ ולא היה לי כוח ללחוץ ובגלל שהכחיל לא אפשרו לבעלי לחתוך את חבל הטבור. אני מקווה שא תתחשנה לידות בעתיד הוא יזכה שוב לחתוך את החבל.
בעלי הוא האדם היחידי שראוי להיות בלידה מכיוון שהוא עזר ביצירת הפאר הזו שהובילה ללידות של הילדים המקסימים שלי. אני מקווה שבקרוב מאד אכנס להיריון ושההיריון יסתיים בלידה תקינה וגם אז יהיה ברור מי יהיה נוכח בלידה.
בהצלחה לכל היולדות!!!
-
זה הריון ראשון שלי אבל ברור לי שבעלי כמובן! וגם אמא שלי,
למרות שגם היא מתעלפת מכל טיפת דם(בעבר, במהלך 2 ניתוחים שעברתי היא התעלפה רק מהמחשבה שאני בניתוח), אבל אני נותנת לה צ׳אנס בלידה הראשונה, נראה איך ילך
-
בעלי אמא וגיסה