היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתמול הייתי בשאיבה וכשחיכיתי בטור (היינו השניים בטור) הייתה שם מישהי שבדיוק חזרה מאולטראסאונד מישהי שניראת כבת 37 אולי משהו כזה וכולה קפצה שם מאושר התקשרה לסבא לסבתא לאמא לאבא לכולם והודיעה שיש לה 2 שנתפסו היא באה לכול האחיות שם לכול הרופאים והראתה להם את התצלומים של האולט' , את האמת כן שמחתי בשבילה אבל נורא נורא נורא כאב לי אני ישבתי עם דמעות בעיניים מהכאב..כן אני יודעת שלי כבר יש אחת (גם לאותה מישהי יש כבר תאומים בבית) אבל עדיין זה כאב לי רצח לדעת שאולי גם הפעם (בפעם הרביעית) זה לא יצליח לי זה כאב לי..לא יודעת אולי זו רק אני ככה אבל כשגיליתי על ההריון שנתפס מלפני 4 שנים אני ממש לא צהלתי שם משחה וצעקתי "הנה הצליח לי" כי אני בתוך תוכי הבנתי שיש שם בנות שמתות לתוצאה כזו ואולי גם יכולות לעשות עין או שסתם העדפתי כמה שפחות להכאיב לאלו ששם שהן עדיין בציפייה לזה..רע לי קצת עם עצמי כי אני לא יודעת עם זה נכון שככה הרגשתי..חשבתי על זה כול היום אחרי זה כי חשבתי שבעצם עם זה שהרגשתי ככה אולי "עשיתי עין?" או משהו כזה? למרות שאני לא כזאת לא חשבתי ולו לרגע על לעשות עין פשוט כאב לי וצבט לי המצב הזה..גם לכן זה קורה? אהה ואגב נשאבו לי רק 8 בייציות והיום ב14 יגידו לי עם יש עוברים בכלל..אוףף כתבתי את כול זה עם דמעות בעיניים כי באמת אני מתחרטת על זה שהרגשתי כאב עצום אתמול בגלל שההיא הצליחה כי אני באמת לא מאחלת לה משהו רע ואמן והיא תעבור הכול את כול ההריון בשלום ותצא בידיים מלאות...אוף
6 תגובות
עמוד 1
קודם כל אני מבינה אותך ואת הכמיהה העצומה לראות שני פסים ובטא מהממת. זה טיבעי שתרגישי כך וכל מי שלא חווה הצלחה מיידית חשה כמו שתיארת. קודם כל יש לך ילדה מהממת טפו טפו ותתחזקי בזה ועצם זה שהצלחת פעם אחת זה אומר שזה רק עניין של זמן וזה יגיע! אני מאחלת לך לא רק עוד אחד אלא עוד הרבה... כמה שיעשה אותך שמחה ומסופקת. כולן מצליחות בסוף! אולי תחליפי רופא, מקום... בהצלחה ענקית חמודה hug]
תודה רבה נשמה.. להחליף מקום לא רלוונטי בשבילי נכון לזמן הקרוב כי רכב אין לנו ובאר שבע הכי קרובה לי להגיע אליה לטיפולים כי אני מאופקים..בהצלחה לך ולי..
היי...
כולנו מזדהות עם התחושה הזו.
זה לא פשוט לשמוע על היריוניות. אבל אני בטוחה שזה יגיע גם אלינו.
תהיי חזקה מאמי כי זה לא קל
מאחלת לך בהצלחה בטיפול הקרוב והלוואי שגם את תקבלי בשורות טובות
היי , כל כך מבינה אותך , גם אני מנסה להתנחם בנסיכה מהממת שלי , אבל מתחרפנת מזה ששנה כמעט לא מצליחה מסביבי נראה שכל העולם בהריון .. ושהכי מעצבן זה עושה רושם שבכלל בלי מאמצים ... אני כל הזמן חושבת , כמה מתוך בנות כמונו שלא מצליחות להרות באמת עם בעיה כלשהי וכמה מכניסות את את עצמן למצב כזה של תסכול וגוף מתנהג בהתאם , אני חושבת שאם נצליח להרגע סיכויים הם יותר גבוההים אבל זה בלתי אפשרי כשכל יום את במתח ועצבים וסופרת ימים ... לפחות אצלי ככה פשוט לא מסוגלת להשיח את דעתי ... פשוט מעגל סגור ..
היי מאמי נשאבו 8 בייציות ונוצר רק עובר אחד שהתחלק ל 3 תאים ביומיים וככה החזירו לי אותו אתמול וכול התיקווה שלי בו כרגע רק שיהיה חזק..כי עם לא אז שוב בפעם החמישית בשנה הכול נתחיל מהתחלה (את האמת כבר התרגלתי)..נקווה שהפעם נצליח..