איזה דיכאון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייתי עכשיו במעקב שני והזקיק היפה שהיה לי שלשום נעלם...אמרו לי שאולי הוא בייץ מוקדם מידי ואני אדע מה הסיבה לפי הבדיקות דם בצהריים. כל המצב רוח נפל לי בשניה, הלך החודש וגם מה זה הדבר הזה שזקיק נעלם? למה זה קורה? אוףףףףף מאוכזבת קשות

16 תגובות
עמוד 1
  • זה קרה לי באחד המעקבים שעשיתי.. זקיק 14 נעלם אבל בסוף זה יצא בסדר ובכלל לא היה עדיין ביוץ לפעמים הטכנאית רואה לא טוב ולפעמים היא מפספסת בבדיקה... בקיצור את חייבת לעשות בדיקת דם לראות אם באמת בייצת או שזה זקיק שנעלם ויהיה אחד אחר שיבייץ
  • יכול להיות שההיוץ שלך מאוחר ויתפתח זקיק אחר.. תראי לפי רמת פרוגסטרון ואסטרדיול
  • מאמי- אני אומרת פה את דעתי האישית בלבד
    אני חושבת שאם כבר עוברים את כול התהליך הזה של ההזרעה
    למה לסמוך על ביוץ טיבעי? אם כבר אז לעשות כול מה שצריך עשית פעם אחת על ביוץ טיבעי ולא הלך עכשיו בפעם השנייה ושוב זו דעתי האישית בלבד היית צריכה ללכת על כול הקופה כמו שאומרים לקחת הורמונים כדורים שמגדילים את הסיכויים שלך כן להיקלט בהזרעה .. בדרך כלל ובכול המעקבים שלי וכמו שאני זוכרת גם אצל מרגו לא מתפתח זקיק 1 אלא 2-3 וזה מגדיל את הסיכויים כן להיקלט בגלל זה גם מי שאין לה בעיית ביוץ נותנים לה איקקלומין..

מעבר לזה מאמי א ני מבינה אותך כול הציפייה הזו ובסוף ..
    שולחת לך חיבוק גדול !!!!
    ואולי בבדיקת דם יראו שאת לפני ביוץ כי הטכנאית פיספסה
  • כמו שהבנות אמרו כבר יכול להיות שהטכנאית לא ראתה והוא שם - זה יכול לקרות ויכול להיות שיהיה עוד זקיק עם ביוץ מאוחר, תשתדלי לשמור על אופטימיות ותעדכני אותנו לגבי בדיקות הדם.
    יכול להיות שאת בביוץ ממש עכשיו? הטכנאית לא אמרה אם היא רואה נוזל? רואים אם הביוץ כבר התרחש.

מורן - אני עכשיו עומדת לפני החלטה אם להתחיל הזרעות עם או בלי איקיקלומין. הרופא המליץ לי לקחת איקיקלומין אבל נראה לי שלפחות בכמה פעמים הראשונות אנסה בלי כי אני מבייצת אפילו שהמחזור לא סדיר - אני חושבת שזה שווה את הסיכון של לפספס ביוץ ולא לקחת איקיקלומין כי הוא יכול לגרום לגירוי יתר ולסיבוכים נוספים (קראתי עליו), כמובן אם אני אראה שזה לא הולך בלי אז אני אקח....
  • תודה חמודות, אני באמת מקווה שנפלה טעות ... מחכה לתוצאת בדיקת הדם, צורני הרופא יעץ לי להתחיל ככה 3 סבבים... נראה מה יהיה בהמשך

• יסמינושששש שלי, קודם כל אין לך מה להתבאס עדיין לא קיבלת תשובות מהסדיקת דם ואת לא יודעת אם זה אכן בייצת או משהו אחר...רק אחרי הבדיקות דם נוכל לדעת בוודאות מה קורה....
    במידה ואת רוצה לשמוע את דעתי האישית בנושא ושאפרט לך קצת יותר שלחי לי במייל את הנייד שלך [email protected] ואני יתקשר אלייך....
    תהיה אופטימית :-)

• [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]
  • טוב לפי הבדיקות דם לא היה ביוץ ויכול להיות שהיא לא ראתה את הזקיק, אמרו לי לבוא יום ראשון שוב למעקב

• ג'סי היקרה,
    תהיי סובלנית,ואני מבינה שזה קשההההה
    מחזיקה לך אצבעות יקירתי!!
  • ידעתי שזה לא הגיוני כי זקיק בגודל 13 לא יכול לבייץ ביומיים... הוא גדל בממ עד 2 ממ ביום...
    בהצלחה מתוקה!!!
  • ג'סי אהובתי, יש לפעמים מחזורים שלא מבייצים ויש לפעמים מחזורים שמבייצים אך הביצית פגומה ויש שלפעמים כל התנאים מבשילים ומתרחש ההריון תקין! הגוף שלנו הוא מכונה טבעית הרגישה לסביבה ומגיבה לאירועים כאלה ואחרים וזה בסדר גמור, טבעי ומעיד דווקא על בריאות.
    שולחת לך חיבוקים מעודדים ומבטיחה לך שאת תהיי בהיריון. אם לא עכשיו אז בחודש הבא, וזה יקרה.

crazy woman!
  • תודה חמודות, האמת שהתעודדתי, כנראה חסרו לי גם שנות שינה... אתן מהממות, אדווח בראשון (-:

• ג'יסי אני מסכימה לגמרי עם מורני , איך אפשר לסמוך על ביוץ טבעי ? אם כבר עושה הזרעות אז עדיף לתת עזרה לזקיקים להבשיל מהר ושיהיה יותר מזקיק אחד מוביל, אני מבייצת טבעי ובעבר (לפני טיפולים) עשיתי מעקבי זקיקים, אבל מאז שאני עושה הזרעות אני נעזרת באיקאקלומין , קודם כל יש תמיד 2-3 זקיקים מובילים שזה מעלה את סיכויים להריון. מאחלת לך המון הצלחה מאמי , תמשיכי לעקוב.
  • טלי- מאמי את האמת אני יגיד לך אני לא בעד ההזרעות על בסיס טבעי
    אני מבינה שאת לפני הזרעה ולפני החלטה האם לקחת הורמונים או לא אז דעתי האישית היא שזה עוזר בקליטה להריון בעזרת הזרעות הכדור הוא לא כזה נורא כותבים עליו דברים מפחידים באינטרנט עזבי שטויות כול כדור הוא לא טוב ולא בריא לגוף מכדור כמו אדוויל ועד גלולות למניעת הריון וכאלו....
    בכול אופן אני לא הייתי שוקלת ביכלל להתחיל את כול התהליך הזה של ההזרעה (שהוא לא תהליך כל כך פשוט...) ולקחת סיכון על ביוץ טבעי...
    כמובן שזו החלטה שלך בלבד זו דעתי האישית שלי.. בהצלחה מותק.

ג׳סי- כמובן שאני לא רופאה .. פשוט לא מבינה את הקטע הזה של הזרעה על ביוץ טבעי..
    מאחלת לך המון בהצלחה יום ראשון ושתבשרי לנו בשורות טובות אמן!!

• אוראל ממוש זה בסדר גמור להביע את דעתך, בשביל זה אנחנו כאן לא? אני הייתי לוקחת אם הרופא היה ממליץ כי אני פשוט רוצה להכנס להריון! חחחח אבל הוא המליץ לחכות... נראה מה יהיה החודש...

• Nancy & Nour you are the proof that angles really exist....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה