למי שעברה ניתוח שקדים עם הילדים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמה זמן אחרי הניתוח נתתם מזון רגיל ?

ומתי עבר הקול הצרוד ?

11 תגובות
עמוד 1
  • 8 ימים אחרי הניתוח גל התחילה לאכול רגיל, כמו קוסקוס, שניצלים - היא בעצמה אמרה בפליאה "אמא, אני יכולה לאכול"
  • תודה

זה לא בדיוק קול צרוד קול שונה מהקול הרגיל שהיה לו חלש יותר

אני נותנת לו פיתה והוא מסכים לאכול נראה לי בפעם הראשונה שהוא לקח ביס הוא לקח ביס קטן ואחרי זה התחיל בביס יותר גדול
    יום שישי זה יהיה שבוע לניתוח אז נתחיל לאט לאט לתת לו

• אין לי מושג ( ב"ה)...

החלמה מהירה וטובה
  • סטפי קצת יותר משבוע אחרי התחילה לאכול אוכל רגיל. השתדלתי בהצלחה להביא לה אוכל כמו פירה, חזה עוף ולא שניצלים בגלל הציפוי הקשה, לחמניות רכות וכו.
    הקול של סטפי השתנה לגמרי לתקופה של חצי שנה! דיברתי עם הרופא, אמר שבדרך כלל עובר אחרי כחודש חודשיים אבל עד חצי שנה משהו כזה אם לא עובר זה בסדר. מעבר לזה צריך כבר לבדוק מה קורה

החלמה מהירה!

• תודה
    אני התחיל להיכן לו פירה ונתקדם לאט לאט

• אופק דין אכל פירה כבר כשהגיע הביתה יום למחרת הניתוח, הוא גווע ברעב!!

מה נתתם לילדים לאכול שבוע אם לא אוכל רגיל אבל רך יותר ובטמפ' החדר?
  • רק היום הוא ממש הסכים לפתוח את הפה לאכול אז יותר אכל מעדנים גבינה נתתי גם פיתה
    מחר אני אתן אוכל שלא קשה בטמפרטורת החדר

• פירה נראה לי הרבה יותר קל לבליעה מאשר פיתה...

שוב, אופק דין לא היה שורד על מעדנים... וביקש לאכול כבר כשהגענו הביתה

כנראה שכל ילד וההחלמה שלו
  • זה גם עניין של גיל דור עוד מעט בן שנתיים
    אני בטוחה שאי אפשר לשרוד על מעדנים מזל שדור עדיין לוקח בקבוק אז נכנס ויטמינים

• אצל דניאלה לקח כמעט חודש אבל אצלה היה סיבוכים. ולגבי הקול השתנה ולא חזר לקדמותו

• אצל דניאלה לקח כמעט חודש אבל אצלה היה סיבוכים. ולגבי הקול השתנה ולא חזר לקדמותו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה