סעודת ערב שישי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בא לי להכין משהו מיוחדדד....
    ואני לא יודעת מה...בא לי לגוון...
    יש רעיונות?? אני אשמח אם לכל רעיון יתקבל בצידו מתכון...

7 תגובות
עמוד 1
  • מה את מכינה בד״כ?

• מה בא לך חלבי בשרי
  • בדר"כ אני מכינה דגי מושט ברוטב או מרק תימני או פרגיות

ו..בא לי בשרי.....

• צלי :
    במחבת לשים שמן שירתח ואז לקחת את חתיכות צלי הכתף מס' 5 לעשות להם סגירת בשר כלומר לצרוב אותם להשחמה קלה בשני הצדדים כדקה לכל צד
    ובמקביל לבשל בסיר עם שמן הרבה הרבה בצל כשכבה כמה שיני שום אני לקחתי ככף שום כתוש טיגנתי מעט שיהיה זהוב ורך
    ואז להכניס את הבשר להוסיף 3 עלי דפנה ותבלינים קצת מכל דבר פפריקה מתוקה , פלפל לבן ,כוכורם , טימין , תבלין קציצות (מומלץ אגוז מוסקט מעט מאוד תבלין דומיננטי)
    ואז להפוך את הבשר בין התבלינים ולתת לזה להתבשל בין שעה לשעה וחצי עד שרך כשנועצים מזלג או קיסם לא לשכוח להנמיך את הגז =אש נמוכה
    לוודא שלא נגמר המים בין לבין שהבשר מפריש אם כן להוסיף עד לרבע כוס מים אצל אמא שלי בדרכ היא אינה מוסיפה לי יצא ממש להוסיף מעט בין לבין הפכתי אותו לקבלת טעמים בצורה שווה..
    5 דק' לפני סגירה לפזר מעט אבקת מרק עוף וטיפה אבקת מרק בצל ואז שוב להפוך את הבשר לכמה דק' האחרונות
    בתאבון ובהצלחה:)

• ליגת על!
    חזה עוף ממולא...

http://www.2eat.co.il/show_recipe.aspx?recipe=2851

ואני באה

• חצילים כמספר הסועדים
    מילוי:
    בשר טחון (אפשר לערבב סוגים) ל4 זה כחצי קילו
    1 כף צנוברים
    1 בצל קצוץ
    4 כפות פטרוזיליה קצוצה
    1 כפית שום כתוש
    מלח, פלפל גרוס טרי
    מעט כמון
    פלפל אדום קצוץ דק דק
    חוצים את החצילים ומוציאים את תוכנםקוצצים.(מרככים במחבת מעט עם מים / שמן )
    מוסיפים את שאר המילוי לדקה שננים בגז
    לוקחים את סירות החציל מורחים בעגבניות מיובשות אפשר גם קצת חריף ממלאים במילוי ושמים טחינה מעל
    אופים בחום 180 מעלות כ-30 דקות בערך בתאבון
  • צלי ברוטב יין - צלי כתף( נתח 5)

כמו שדובונית רשמה בהתחלה צריבה קלה במחבת
    לאחר מכן אני מתבלת בשום ( לפי כמה שאוהבים)
    טימין, מלח ופלפל ויין אדום כחצי בקבוק( תלוי בגודל הנתח)חשוב לבחור משהוא שגם אוהבים לשתות ולתנור שתיים וחצי שלוש עד שהבשר רך והיין מצטמצם לרוטב סמיך

אנטריקוט חתוך עם העצם בתנור
    צריבה קלה במחבת
    מלח, פלפל, שום שמן זית ולתנור לאיזה שעה וחצי..
    אפשר את אותו הדבר עם רגלי כבש

כמובן שבשני המתכונים אפשר להוסיף ירקות שורש לאותה תבנית וזה סופג את כל הטעמים..

קדירת חורף פילה מדומה אם אינני טועה זה נתח מספר 6
    חותכים לקוביות צריבה קלה במחבת..
    בסיר על הגז להכניס את הבשר , בצל, ירקות שורש כל מה שאוהבים אפשר אורז אם רוצים לתבל מלח פלפל אפשר גם לקנות במעדנייה נתח שומן קטן ולהוסיף זה מוסיף המון טעם ולא צריך שמן... כי נתח 6 יחסית נקי משומן מוסיפים מים בהתאם לכמות וכל זה על הגז כשעתיים+ צריכים להישאר נוזלים קצת שזה הרוטב.

מתכון לברבר ( זה טעים בטרוף אבל צריך לחפש את הבשר הזה) זה שילוב של ברווז ואווז קונים את הרגליים ובתנור עם רוטב סילאן ופירות יבשים ואורז אפשר לבשל בצד ואז לתת לו עוד כמה דק עם הכל בתנור

בתאבון!!! עשיתי את עצמי רעבה לאיזה סטייק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה