מצמרר ועצוב לא לחלשות :-( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול אני שולחת. הודעה לידיד שלי הוא חוזר אלי ואומר אני עם הילדה בבית חולים נדבר אחר כך שאלתי אותו רק מה קרה סיפר לי שהבת שלו כיתה ב' בת שבע חזרה לבד. מבית ספר (מישהי כאן נתנה או תיתן בכיתה,ב' לחזור לבד שידוע שאם יש כבישים עש גיל 9 לא חוצים לבד)? בדרך חזרה הילדה לדבריו הותקפה ע"י ילדים אחרים
    המקרה קרה בצהריים ורק אחרי הצהריים לקחה אותה אמא שלה (חא יודעת אם אפשר לקרוא לה כך) לבית חולים ושדיברו על לקרוא לשוטרים היא נרתעה ואמרה חבל לא צריך למה להרוס לילדים את החיים (כבר אני רציתי לתקוף אישה כזאת עם המשפט הזה החיים של הילדה כמעט נהרסו ואת מרחמת על אחרים)
    דובר ונקבע ע"י הרופאים שהילדה נשארת בבית במנוחה כמה ימים מאחר והפנים שלה פוצצו במכות המפלצת שלחה את הילדה היום, לא עיניין אותה. מעבר לכך ידיד שלי היה במשטרה והתברר אחרי חקירה שהאמא שיקרה האמת יצאה לאור אך לצערי למרות שהילדה חווה אלימות על גבי אלימות היא עדין שם. כולי תיקווה שמישהו ישמע את זעקותיה השקטות ויעזור לילדונת :-(

9 תגובות
עמוד 1
  • לא לוותר להוציא את הילדה מאמא לא צריך לחכות שיקרה אסון לילדה. שהאבא לא ישתוק ילך להוציא צו משופט שיפעיל עורכי דין.

• OMG

• כשהוא הולך להגיש תלונות במשטרה נגדה הוא חוטף מכות מגיסה שעובד במשטרה כל תלונה נגדה נסגרת כלא היתה
    הוא הקליט את הילדה שמספרת כל מה שעוברת בבית ומבקשת עזרה מן השופטת

• אני הייתי פונה לתקשורת

• אלוהיםםםםםםםםם איזה מדינהההההה

ושייגש לתחנה אחרת בעיר אחרת...

ןגנית לצערנו הרווחה של היום זבלללל
  • בסופ"ש הקרוב היא אצלו הוא יביא אותה לשחק עם דניאלה יש בניהן חיבור פשוט מדהים והן רק מחכות לשחק,יחד

• בסופ"ש הקרוב היא אצלו הוא יביא אותה לשחק עם דניאלה יש בניהן חיבור פשוט מדהים והן רק מחכות לשחק,יחד

• הילדונת סיפרה בבית ספר והראתה למורה קראו לאמא תשאלו אותה וזהו מעבר,לכך כלום שוב אולי כי מי שאמור להגן על החוק ועל הילדה סוגר לגיסתו את התיקים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה