בבקשה ! תגידו לי שאני שפויה!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כולם בהריון !!! זה לא יאומן ... היום פגשתי 6 בנות עם בטן בדרך לעבודה ... פותחת חדשות ומקבלת כתבה על בייבי בום שכל הסלבז נכנסות להריון בפעם שניה-שלישית -רביעית !!!!
    כל החברות בהריון היום בעבודה גיליתי שמישהי שעברה הפלה אחריי כבר בהריון!!! נו באמת אני מרגישה שזה גורל שלי וזה רודף אותי , פשוט רודף .. מה עשיתי רע שככה אלוהים בודק אותי ?????כשכולם מאושרים סביבי אני שוב מרגישה שמכשפה תבקר אותי בעוד מס׳ ימים .... דיי..
    סליחה על התפרצות , אני לפני מועד שצריכה לקבל אז כנראה בחירפון נשפח!  
6 תגובות
עמוד 1
  • כנראה שהחודש הזה כולנו מרגישות ככה ...
    אבל חוץ מלהרגיש באמת כולן בהריון חוץ מאיתנו ... גם אצלי ככה ...
    אני כול החברות שלי , הבנות דודות , הגיסות וכו' כול מי שהתחתנה אחרי כבר עם 3 או 4 ילדים ועוד בהריון ...
    מה לעשות ? אין מה לעשות רק לשאוב כוחות ולהמשיך הלאה .
    בדיוק אתמול פתחתי שרשור על זה ...
    יהיה בסדר , מקווה !!!
    בשורות טובות
  • היי מאמי מבינה אותך עד מאוד אפילו..אני עד שהייתי בשאיבה (לפניה ואחריה) פגשתי 3 חברות מילדות ושלושתן היו שם עם צירים כבר לפני לידה והן לא מכירות את הסיפור שלי כי זה חברות ילדות שאנחנו לא בקשר בכלל אז הן כולן שאלו אותי "נו מה עם אח/ות לדיאנקה?" ועוד אחת אומרת "מה את מסתובבת פה ובלי בטן בכלל" קיצר שאלות קשות עבורי נשאלו ופשוט עניתי "שאנחנו לא מתכננים עדיין" אבל הן ראו שאני ובעלי פנינו אחרי זה לכיוון ה ivf אז בטח הבינו..כן זה כואב אבל אנחנו צריכות להיות חזקות ה' לא עושה כלום סתם..
  • אני מרגישה הרוסה , לא בא לי כלום ..
    בא לי לבכות ולצעוק ..
    אני יודעת שזה קיצוני אבל מה אני יאעשה ?
    החודש אני אמורה להתחיל הזרעות עם זריקות .. מי שהיא שמעה על
    הצלחות ? בגדול אני כבר במצב שלא מאמינה בכלום ואתמול בדקתי אופציות לIvf ...קראתי כל מיני כתובות באינטרנט ... בפעם הראשונה זה הלך מהר והריון היה כמו בספר... עכשיו אני כבר שנה סוגרת בציפיות ואכזבות והפלה הזאת באמצע בכלל מכניסה אותי לסרטים ...
  • מבינה אותך כל כך גם אצלי ככה.!
    רק שאצלי המצב יותר גרוע אני מנסה שנה וחצי עברתי 3 זרעות שכשלו ואף פעם לא היתי בהריוןןן אפילו לא היה הריון כימי או הפלה ! שזה מה שמתסכל אותי! אם היה לי הריון אז היתי יותר רגועה אני בטוחה
  • את שפויה לחלוטין..

התחושה הזו מלווה כל אחת ואחת בפורום הזה.
    זה לא פשוט שכל הסביבה בהיריון ורק אנחנו לאאאאא...

אני קצת החלטתי לנסות ולא להתייחס ולנסות ולהתעלם. יש ימים שזה אכן מצליח.

אני מקווה שבע"ה זה יגיע לכולנו!

זה בסדר לפרוק ולשחרר את מה שאת מרגישה. אני חושבת שלכל אחת מאיתנו יש יום כזה שבא לה לפרוק...

בהצלחה יקירות והלוואי ש תגיע גם אלינו בקרוב-- אמן
  • איזו תקופה זאת ..... איזו תקופה!!!! צודקת (חחחחח) אפשר רק לצחוק מרוב שזה כאילו שהעולם צוחק עלינו -- תקופת בייבי- בום.

בהצלחה לכולנו - מגיע לנו !
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה