מישהי שמעה אולי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • על הצלחה עם החזרת עובר אחד רק? כמובן הוא עם 2-4 תאים לא אמרו לנו בדיוק רק אמרו שיש עובר אחד ושנבוא ראשונים להחזרה כי הם מפחדים לאבד גם אותו..כואב לי מאוד שזה המצב אבל משום מה כבר לא כואב ממש כמו פעם..אני כבר מקבלת הכול עם חיוך מצחקק כזה אפילו שהאחות היום התקשרה אמרה שיש רק אחד עניתי לה "נו טוב ף ברור,לא ציפיתי לבשורה אחרת" נכון שבכיתי אבל זה עבר דיי מהר יחסית לפעמים הקודמות..ושוב אני מודה לה' שיש לי את האוצרית שלי בבית..
9 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק מה העניינים איזה בובה הקטנה מקווה שבקרוב תיקלטי ממי ושיהיה קל
    Nancy & Nour you are the proof that angles really exist....
  • ברור שיש סיכוי להיקלט עם עובר אחד. אם לא היה סיכוי לא היו מבקשים ממך להגיע להחזרה....

מאחלת לך בהצלחה
  • אני רוצה לחזק אותך מכל ה-
  • מאמי מנוחה ואני לא הולכים יד ביד כרגע כי גם יום שבת היום והילדה בבית והיא שתהיה בריאה לי הופכת את הבית בשניה אחת, בעלי עוזר לי כמה שהוא יכול כמובן ,הנה היום הוא הכין אוכל לצהריים אבל אין מצב שיום שבת אני לא ישטוף את הבית אז לא עשיתי ממש ספונג'ה ספונג'ה רק העברתי סמרטוט שיהיה ריח טוב ונקי בבית..מקווה שלא נגרם נזק מהשטיפה חחחחחח
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי אנדריישלי

על הצלחה עם החזרת עובר אחד רק? כמובן הוא עם 2-4 תאים לא אמרו לנו בדיוק רק אמרו שיש עובר אחד ושנבוא ראשונים להחזרה כי הם מפחדים לאבד גם אותו..כואב לי מאוד שזה המצב אבל משום מה כבר לא כואב ממש כמו פעם..אני כבר מקבלת הכול עם חיוך מצחקק כזה אפילו שהאחות היום התקשרה אמרה שיש רק אחד עניתי לה "נו טוב ף ברור,לא ציפיתי לבשורה אחרת" נכון שבכיתי אבל זה עבר דיי מהר יחסית לפעמים הקודמות..ושוב אני מודה לה' שיש לי את האוצרית שלי בבית..
    מאחלת לך בהצלחה

ron

• היי,
    לי בטיפול הראשון החזירו עובר אחד והיום אני חובקת נסיך בן שנה וחודש!. להאמין והכל אפשרי והכי חשוב לנוח כמה שאפשר
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי הנסיך שלי

היי,
    לי בטיפול הראשון החזירו עובר אחד והיום אני חובקת נסיך בן שנה וחודש!. להאמין והכל אפשרי והכי חשוב לנוח כמה שאפשר

מעודד מאוד מאוד

תודהגם ממני

ron
  • אל תשכחו שצריך רק ביצית אחת, זרעון אחד ועובר אחד כדי להיקלט!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה