עזרה לאמהות ל 2 ילדים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכן
    שמי מאיה ואני אמא לנויה בת שנה וחצי ובהיריון שני שבוע 21
    בשבוע האחרון התחילו אצלי כל מיני חששות איך אני יסתדר עם 2 ילדים, לא אשקר ואומר שעם ילדה אחת קשה לי אז איך זה יהיה עם 2 אני פשוט לא מפסיקה לחשוב ויוצא שכמעט כל היום שאני רק חושבת על זה וכן קצת מפחדת
    בעלי חוזר מעבודה רק בערב 7-8 ויוצא מהבית ב 6 בבוקר אז יוצא שאני כל היום יהיה איתם לבד בבית
    והילדה שלי שתיהיה בריאה היא מאוד שובבה ולא מקשיבה לאף מילה וצריך לשים עליה מיליון עיניים.
    המשפחה שלי קצת רחוקה אז אנחנו נפגשים איתם פעם בשבועיים.
    איך אני יסתדר עם שני תינוקות?
    איך אתן מסתדרות?
    לבעלי כבר נמאס ממני מרוב שאני רק מדברת על זה והוא לא מוכן להקשיב:(
    אתן מצליחות לנוח? לצבור כוחות? לישון?
    יש לכם עזרה מהמשפחה/בעל?
    ובכלל איך זה להיות עם שני ילדים?
4 תגובות
עמוד 1
  • שלום.
    המצב מוכר בהחלט
    לי יש 2 ילדים קטנים, ואני בהריון שלישי.
    בעלי יוצא מהבית ב 6 וחוזר אחרי 7-8 כל יום. בנוסף לזה אני עובדת משרה מלאה.
    ההורים רחוקים וכך גם כל שאר המשפחה.
    כשאין ברירה מסתדרים.
    מוצאים דרכים יציריות לבדר 2 ילדודים קטנטנים.
    בהתחלה מאד עייפים, אבל אח"כ מתרגלים.
    אל תדאגי, תבואי בגישה חיובית וראש פתוח והכל ייפול למקומו.
    הכי כיף להיות עם 2 ילדים, אני נהנית מכל שנייה.
    ולא אין לי שום עזרא מאף אחד (אהה ויש לי גם 2 כלבות בנוסף
  • ההורים שלי וחמתי גרים ליידי
    ואני לעיתים מאוווווד רחוקות נעזרת בהם.. לרוב מסתדרת לבד
    בעלי עובד משמרות, כולל לילות
    אבל היתרון שלי זה שהגדולה שלי בגן עד 1
    כשבעלי עובד לילה אני נקרעת

• לומדים להסתדר, בחודשים הראשונים אין הרבה שינה ומנוחה,
    אבל אחר כך זה קצת מתאזן, מה שחשוב זה להכנס לשגרה וסדר יום (בישולים,ניקיונות כביסות וכו׳...)
    לי אין עזרה כי אני גרה בחו״ל והמשפחה שלי ושל בעלי נמצאים בארץ
    ובעלי נכנס הביתה שהילדים שלי כבר ישנים במיטה

• גם אצלי היו מחשבות כמו שלך למרות שהגדול שלי בן 4 . בהתחלה היה לי קשה כי רציתי לטפל בתינוק והגדול שלי הפריע לי כל הזמן וגם הייתי עייפה ומוציאה עליו עצבים ואומרת לו שיפסיק להפריע אבל עכשיו זה לא ככה ובעלי עוזר לי המון כשהוא נמצא בבית ומזל שיש לי בעל כזה כי חוץ ממנו אין לי כל כך עזרה. חמי לפעמים לוקח לגן ומהגן את הגדול שלי ואמא שלי גר בעיר אחרת ובאה אלי פעם בשבוע ולפעמים גם זה לא וחמתי היא אומרת שתעזור אבל כשמגיע הרגע היא ממציאה מליון תרוצים מוזרים כמו היום שאמרה שהיא לא תבוא לבשל לנו מחר כי היא לא מבשלת בימי שישי אף פעם והם אוכלים בבית אצלהם כיסונים עם בשר. היא מבשלת ביום שבת וגם אם היא תביא משהו זה ליום אחד ולא כמו אמא שלי שבאה ומבשלת לנו 4 מאכלים שונים שיהיה לנו לכמה ימים מה לאכול. אז יש ימים קשים אצלי ויש ימים יותר קלים..תלוי כמה התינוק בוכה במשך היום ובאיזה משמרת בעלי עובד וכמובן שכל לילה אצלנו שונה. דווקא הגדול לא מתעורר כשהתינוק בוכה בלילה ומזה פחדתי לפני הלידה שבלילות תהיה חגיגה . הוא גם מתנהג כבר יותר יפה והתרגל כבר שיש לו אח ואפילו מנס לעזור לי לטפל בו ואומר שהוא אוהב אותו. בגדול הכל מסתדר בסוף והכל גם תלוי בגישה שלך. אבל אצלך יהי ההפרש גילאים קטן יותר מאשר אצל הילדים שלי אז אני לא יודעת איך יהיה אצלך.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה