עזרה מאמהות ל 2 ילדים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכן
    שמי מאיה ואני אמא לנויה בת שנה וחצי ובהיריון שני שבוע 21
    בשבוע האחרון התחילו אצלי כל מיני חששות איך אני יסתדר עם 2 ילדים, לא אשקר ואומר שעם ילדה אחת קשה לי אז איך זה יהיה עם 2 אני פשוט לא מפסיקה לחשוב ויוצא שכמעט כל היום שאני רק חושבת על זה וכן קצת מפחדת
    בעלי חוזר מעבודה רק בערב 7-8 ויוצא מהבית ב 6 בבוקר אז יוצא שאני כל היום יהיה איתם לבד בבית
    והילדה שלי שתיהיה בריאה היא מאוד שובבה ולא מקשיבה לאף מילה וצריך לשים עליה מיליון עיניים.
    המשפחה שלי קצת רחוקה אז אנחנו נפגשים איתם פעם בשבועיים.
    איך אני יסתדר עם שני תינוקות?
    איך אתן מסתדרות?
    לבעלי כבר נמאס ממני מרוב שאני רק מדברת על זה והוא לא מוכן להקשיב:(
    אתן מצליחות לנוח? לצבור כוחות? לישון?
    יש לכם עזרה מהמשפחה/בעל?
    ובכלל איך זה להיות עם שני ילדים?
2 תגובות
עמוד 1
  • שלום מאיה וברוכה הבאה
    מאיפה את בארץ?
    המעבר מילד אחד לשניים הוא אכן מאוד מלחיץ, מה יהיה, איך אסתדר, האם אוהב גם את השני כמו את הראשון וכו'....
    אז נכון. את צודקת. ההתחלה לא פשוטה.... את הזמן מנוחה שהיה לך כשנויה נולדה בזמנים שהיא ישנה לא יהיה לך הפעם כי תצטרכי להיות עם נויה... דווקא בשעות אחה"צ כשהיא תרצה אותך הוא יבכה מגזים או ירצה לינוק או סתם להיות צמוד אלייך כי ככה זה תינוקות קטנים...
    בקיצור - לא רוצה לצייר לך תמונה ורודה כי ההתחלה קשה.. כל אחד צריך ללמוד את מקומו מחדש בבית, את עייפה, נויה רוצה יותר יחס מהרגיל וכו'.
    לשלב הראשוני הזה שאורך בד"כ שלושה שבועות עד חודשיים ממליצה בחום רב לקחת עזרה לשעה-שעתיים בשעות אחה"צ, אפילו נערה בת 14-15 רק כדי להתחלק עם עוד מישהו, די מהר הדברים נכנסים לסוג של מסלול ואת לומדת לתפקד ולשלב בין השניים, דוגמאות: לרחוץ את התינוק בבוקר במקום בערב, לקפל כביסה בבקרים, להשאיר כמה שפחות מטלות לשעות אחה"צ-ערב.
    ההתחלה קשה אבל אפשרית, באמת.
    יש ערים בהם יש פרוייקטים של עזרה לאמהות לאחר לידה לכן שאלתי מאיפה את בארץ.
    בכל מקרה את מוזמנת להמשיך לבקר אותנו ולשאול ולשתף. אנחנו כאן ממש בשביל זה
  • זה בטח לא קל אבל שווה כל רגע!!!
    לי יש כבר שלושה ואני רוב הזמן איתם לבד, אין לי משפחה קרובה ואין לי עזרה בכלל.
    מסתדרים
    קחי בחשבון שילד שני הוא יותר קל מהילד הראשון והשלישי בכלל קלי קלות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה