דחוף עזרה בנוגע לסטריפינג... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאלה עבור חברה...
    הריון שלישי, שבוע 38+6 , מחיקה 60%, כאבי גב רציניים ללא צירים משמעותיים, אין פתיחה כלל.
    הרופא הציע סטריפינג למרות שאין פתיחה.
    מישהי עשתה מבלי שהייתה לה פתיחה? תוך כמה זמן ילדה?
    עד כמה זה כואב מ- 1-10? הדימום מתחיל מיד? איזה סוג של כאב?
    חוץ מזה, שיטה נוספת לזירוז חוץ מסקס (כי זה לא עוזר לה) תתקבל בברכה...
    אגב, מקלחת חמה עם טיפות מרווה עוזרת?
5 תגובות
עמוד 1
  • ממליצה שיבוא טבעי הכי טוב... לא עשיתי ושמעתי מחברה לי גם שזה הליך לא נעים וכואב
    Nancy & Nour you are the proof that angles really exist....
  • זה לא נורא בכלל,עשיתי בשתי הלידות ,קצת לא נעים והצירים מתפתחים עוד באותו היום ....
    בהצלחה

• זה לא בשבילי... בשביל חברה...
    האם עשו לכם מבלי שיש פתיחה?
  • בלידה הראשונה היתה פתיחה של פחות מחצי ועשו לי סטריפינג אחרי שש שעות התחילו כאבי צירים כוארבים מאודו- 12 שעות מתחילת הצירים הללו ילדתי את המלך הראשון של חיי- שמואלי.
    אפילו שזה כואב מאוד הייתי מציעה לה לקבל את ההצעה בחום רב!!!
    בלידה השלישית עשו לי גם סטריפינג - אבל כבר היתה פתיחה של 2 וחצי.
    לידה קלה!!!

• לי עשו כבר בחדר לידה. וילדתי תוך שעתיים וזאת הייתה לידה שלישית

לא בטוחה מה קורה כשאין בכלל פתיחה
    אבל אם הרופא מציעה והיא בוטחת בו אז שתלך על זה

שאלה: מה הלחץ כבר ללדת??? מבינה שקשה לה וכבד לה אבל למה לא לחכות שזה יקרה באופן טבעי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה