חום גבוה בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    אני בת 30, הריון ראשון, מתחילה היום שבוע 15
    בשבוע שעבר התגלה חיידק אי קולי בתרבית השתן שלי, ובעקבותיו התחלתי לפני כשלושה ימים בטיפול אנטיביוטי של מוקסיפן לפי הוראות רופא הנשים שלי. כיום לאחר שהתחלתי בנטילת האנטיביוטיקה עלה לי החום לכ-39 מעלות, כך שכבר במשך יומיים אני סובלת מחום כל כך גבוה. אני לוקחת כל כמה שעות אקמול להורדת החום, והוא אכן יורד לחום סביב 38 מעלות, אך חוזר ועולה כשפגה השפעת האקמול.
    דיברתי עם רופא הנשים שלי, הסברתי שאני תמיד מושפעת מאד מנטילת אנטיביוטיקה, והוא חזר ואמר שחשוב מאוד להוריד את החום באמצעות אקמול ולשתות הרבה ומעבר לכך מכיוון שאני גם נוטלת אנטיביוטיקה אין לי מה לדאוג.
    למען האמת אני מתחילה להיות מודאגת - האם הגיוני שהחום הגבוה נובע מנטילת האנטיביוטיקה? אשמח לשמוע דעתך.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

מציע לפנות למיון משום שחשוב לוודא כי הדלקת לא הגיעה לכליות שלך
    לא הגיוני שהחום הוא רק מנטילת אנטיביוטיקה

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה