צריכה עזרה ממישהי שמבינה )-: - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום הייתי אמורה להתחיל סבב הזרעה שלישי ואחרון, אני ביום השני למחזור אחרי הפסקה של חודש וחצי מטיפול קודם,
    נצפה בשחלה שמאל זקיקים קטנים שזה בסדר גמור, אבל בימין יש קטנים ואחד של 20 מ״מ!!! האחות אומרת שזה כנראה שאריות של טיפול קודם (לפני חודש וחצי) בכל מקרה עשיתי בדיקת דם כמובן והתוצאות יהיו רק בצהריים כשהם יתקשרו
    היא אמרה שיכול להיות שאני אבוא שוב בראשון ואולי הוא יספג השאלה שלי היא אם מישהי מכן מכירה את זה? והאם זה באמת נספג?? ואם לא אז מה הפסקה של עוד חודש?!
3 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק, תראי זה לא קרה לי ואני לא מבינה בזה, אבל לי "נעלם" זקיק אתמול שנצפה יומיים לפני, ובבדיקות דם ראו שהכל בסדר עי היה חשש שהוא בייץ מוקדם - ולא. אז אמרו לי שאולי הטכנאית לא ראתה אותו, יכול להיות שגם אצלך ראו משהו לא נכון.. חכי לבדיקות דם, בהצלחה

• תודה ג'סי!! כנראה שעוד לא התחיל ממש המחזור וזה בגלל זה כי התחיל דימום קל אתמול שהפסיק לגמרי עכשיו.. נראה בראשון! תודה(-:
  • היי
    אני לא מבינה בציסטות אבל יש מצב שזו ציסטה?
    כי במצב שאת מתארת אין מצב שזה זקיק אלא אם כן לא באמת קיבלת מחזור ,
    קיבלת תשובות של הבדיקות דם?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה