צילום רחם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז היום קמתי בחמש בבוקר עם כאבי בטן איומים והבנתי שההזרעה השניה לא הצליחה
    חוץ מזה שאני מבואסת בטירוף, אני גם מפחדת כי הדבר הבא זה צילום רחם.....
    מישהי עברה את זה ויכולה קצת להרגיע אותי.... אתן מכירות את דר טוגנדרייך שגם הוא מבצע את הצילום בין היתר... ?

Boten
8 תגובות
עמוד 1
  • היי אני עברתי את זה ולא הרגשתי כלום קחי 2 אדקס חצי שעה לפני... מקווה שיעבור בקלות
    בהצלחה!!!
  • תודה ורד

Boten
  • היי ממוש מצטערת לשמוע אבל כמו שאמרים אצלנו...חודש חדש :) אני גם עושה צילום רחם חודש הבא ושמעתי מבנות שעשו שיש כאלה שממש כאב להן וכאלה שלא הרגישו כלום, בכל מקרה גם אלה שכאבו אמרו שזה עובר ממש מהר:) בהצלחה

• הייי

כאבי בטן.. אוקי.. וקיבלת?!
    זה התאריך שלך של המחזור?

לגבי צילום רחם אני לא עשיתי..
    מה שכן חלק אמרו שממש כאב וחלק לא כאב להן הכי חשוב כמו שהבנתי זה לקחת 2 כדורים לפני והכול יהיה בסדר
  • היי מקווה שזה רק כאבים ולא מחזור

Nancy & Nour you are the proof that angles really exist....
  • אני עשיתי צילום רחם קחי איתך משכך כאבים וזה לא נורא, אני הרגשתי אחרי צילום קצת כאבי בטן בטן וחודש אחרי נקלטתי להיריון
  • לא לא לא לא !!!!!!
    כאבים זה לא מחזור
    עד שהוא לא יגיע, הוא לא מגיע!!!!!!!!

סבלתי מכאבי מחזור מיום שלישי שעבר עד יום שבת
    והנה , אין מחזור! יש בטא מדהימה ופסים 555555555555555555555555555555555555555555
    אז כמה שנוכחתי לדעת, עד שהיא לא מגיע יש אופטימיות!!!!!!!!!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]
  • אצלי המחזור מגיע יחד עם כאבי בטן, קיבלתי.....
    בכל אופן , ממש כייף שיש תמיכה ועידוד מכן....
    כשאחזור מחול חודש הבא אני אעשה את הצילום והלוואי שהכל ילך טבעי אחכ, כמו האגדה המדוברת.... יש המלצה אצל מי לעשות?...

Boten
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה