בנות, בואו נרים קצת צחוקים לכבוד סופ״ש..... :-) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יאללה.... מה הדבר הכיייייייייי מפדח/מצחיק/מבכיק (מביך-מצחיק) שהיה לכן???
    לא חשוב מתי..

14 תגובות
עמוד 1
  • איזה חמודה, תמיד אפשר לסמוך עלייך שתכתבי משהו שמעלה חיוך. אז ככה - בעלי ואני גרנו יחד בחדר אחד עד שעברנו דירה. כשעברנו לדירה עם חדר שינה וסלון- בבוקר הראשון קמתי במיטה, ולקחתי את הטלפון להתקשר אליו כי הוא לא היה בבית. אז אני מחייגת ופתאום אני שומעת - ממי? למה את מתקשרת אליי??? הוא היה בבית, רק שאני מרוב שהייתי רגילה שיש חדר אחד ואם הוא בבית אז אני רואה אותו פשוט הנחתי שהוא לא בבית..הוא היה בסלון....

• חחחחחחחחחחחחח...... ענקית!!!!

• היינו בקניון ובעלי הלך להביא את האוטו מהחניה עד לכניסה כי היה גשם ואני חיכיתי לי בכניסה...
    עצרה מכונית ואני ממש בשאנטי עליתי והתחלתי לנסות לחגור... פתאום אני שמה לב שזו בכלל לא המכונית שלנו חחחחחחח היתה אישה מבוגרת והיא נקרעה מצחוק... היא מיד הבינה את הקטע אבל מרוב בלבול לא הספיקה לדבר... בעלי בינתיים הגיע לכניסה וראה אותי יורדת מהמכונית שלה ... לא צריך להגיד מה היתה תגובתו

Nancy & Nour you are the proof that angles really exist....
  • וואי מנו גדולללל!

טוב שלי מפדח...
    כשרק יצאתי עם בעלי וכשהוא היה גר עם ההורים (מסובך אך יצאנו כשהיינו צעירים יותר נפרדנו וחזרנו , לא משנה) ישנתי אצלו בבית, היו גם חמתי וגיסי. קמתי באמצע הלילה, והתחלתי לדבר מתוך חלום איתם ברומנית. (חלמתי שהם דוד שלי וסבא שלי ) לא מפסיקים לצחוק עליי ובעלי תמיד אומר שכדאי לסגור את הדלת של הבית שאני לא אצא מהבית מתוך חלום חחחחחחחחחחחחח

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]
  • חחחחחחחחחחחח גדולות.... מנו, קרה לי דבר דומה

• חחחח זה מזכיר לי שעוד הייתי רווקה הייתי בבליינד דייט פעם אחת ויחידה - מיד תבינו למה. דיברנו בטלפון וקבענו, הוא אמר שהוא קירח וגבוה. טוב הגענו, נפגשנו והתחלנו לדבר, ואני קולטת שהוא שואל אותי שאלות לא קשורות לכלום, תוך כדי אני מסתכלת קדימה ורואה עוד בחור קירח וגבוה עומד רחוק ומחייך....מסתבר שהיו שם 2 קרחים שחיכו לבליינד דייט ואני דיברתי עם הקירח הלא נכון..הבחור המקורי ראה הכל מרחוק והיה מאד משועשע...חחחח פאדיחות....

• Nancy & Nour you are the proof that angles really exist....
  • הרסתן אותי עם הסיפורים שלכן זה מזכיר לי פדיחה קטנה שהייתה לי כשהייתי בת 16 בערך. חזרתי הביתה מבית ספר והייתי במחזור. באופן טבעי הלכתי ישר לשירותים לעשות פיפי ואצלנו בבית אין דלתות סגורות. מבלי ששמתי לב ובעודי מרוכזת בזרימה, הכלב שהיה לי נכנס לשירותים וגנב לי את הפד!!!!!! לא רק שהוא גנב לי את הפד, הוא גם רץ איתו בכל הבית!!!!! מזל שמיד התעשתתי ותפסתי אותו ואת הפד החטוף. זה היה מרדף די מעניין אני חייבת לומר

crazy woman!
  • קרייזי מה ז"א אין דלתות סגורות? אגב קרעת אותי חחחחחח

• חחחחחחחחחחחחח ענקקקקק......

אה.. כשהייתי קטנה(12) היתי מאושפזת.
    אמי ז״ל היתה איתי. הייתי עם עוד ילד בחדר...
    מפה לשם, דיברנו על סלטים... והיא איכשהו התחילה לשכנע אותי לאכול לחם עם חומוס...
    הילד עם אביו שמעו מוזיקה באיזה מיני-טייפ כזה..
    היא משכנעת.. אני בתוקף לא... לאאאא....
    ואז בשניה נהיה שקט ואני אומרת לה בעצבים: אבל אמא, אם אני אוכל חומוס אני אפליייייייייץץץץץ!!!!!!!!
    אופסי....

• חחח קורעות!
    אם כבר פנינה הזכירה חלומות
    כשרק יצאתי עם בעלי, עדיין לא היינו מאורסים או משהו - כשהייתי ישנה אצלהם הייתי ישנה עם אחותו בחדר.
    לילה אחד, אם אני לא טועה זה היה בשבת הערתי אותה מסתבר באמצע הלילה. ממש ניערתי אותה! אחר כך אמרתי לה אני הולכת ונעלתי נעלים. היא תפסה אותי ואמרה לי מה קרה? תחזרי לישון. הסתכלתי עליה כזה מוזר, הייתי בטוחה שהיא החבר שלי!!!! כמעט נתתי לה נשיקה!!!!! ואמרתי לה סליחה. חשבתי שאת מתן וחזרתי לישון.
    מיותר לציין שעד היום היא צוחקת עליי.
  • חחחחחח. איזה קרועות אתן בננות

ג'ס, לגבי הדלתות, אצל ההורים שלי לא סוגרים דלתות יותר מדי, במיוחד אם בנות המשפחה נמצאות. באותו יום היינו רק אני ואחותי בבית אז היה הרבה יותר טבעי ונוח לאבד פד בעת מילוי תפקידו

crazy woman!
  • חחחח יפה, בית פתוח :)

• חחחחחחחח גדול!!
    וואי... אני מספרת לכן עכשיו ת׳פדיחה של החיים!!!
    טוב, בעלי היה מאושפז עם חום, בחדר בידוד כזה... אני יחד איתו על כורסאת מלווה.. הכל טוב ויפה..
    בלילה, הורדתי את החולצה העליונה.. נשארתי עם סטרפלס,.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה