שמירת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות...

היום הייתי אצל ה אורתופד והומלץ לי על שמירת הריון היות ויש לי כאבי גב תחתון חזקים..

משהי יודעת מה הפרוצדורה לסיום התהליך...?

8 תגובות
עמוד 1
  • אני לא מכירה אך שימרי על עצמך והרבה בריאות.. שימשיך ההריון תקין וקל
  • לקחת את המכתב עם ההמלצה לרופא ההריון שלך ולביא לו טפסים של ביטוח לאומי לשמירת הריון שהוא ימלא אותם על סמך המכתב מהאורטופד
    לאחר שהטפסים מלאים( יש גם חלק שהמעסיק צריך למלא)
    להגיש את הטפסים לביטוח לאומי עם כל מסמך רפואי שמאשר את המצב שלך וכמובן שאת צריכה לשבת בבית שבועיים לפני שאת מגישה את הטפסים, תדאגי שיהיה לך חופשת מחלה 14 יום לפני ההגשה, בהצלחה

• חופש מחלה צריך להיות 30 יום לפני ההגשה ולא 14. מעבר לכך זה צריך להיות 30 יום שאף אחד לא שילם לך עליהם. לא המעסיק ולא ביטוח לאומי. במידה והכל יאושר את תקבלי רטרו את הכל.
    תרגישי טוב ובהצלחה
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • לפני הכל בנות תודה על העזרה... ועל האיחולים לבריאות...

הסיבה שהוציאו לי המלצה לשמרת הריון זה כי :
    א. אני ממש סובלת ואין לזה כרגע פתרון
    ב. אין לי כבו ימי מחלה היות ובתחילת ההריון
    (עוד לפני שידעתי שאני בהריון) עברתי תאונת דרכים.. שהייתי חודש וקצת בבית..

השאלה שלי זה אם עכשיו אני 30 יום בבית בחופשת מחלה ומוציאים לי שמירת הריון משלמים לי רטרו או שהחודש הזה על חשבוני...?
  • את נראה לי צריכה לגשת לרפא תעסוקתי גם
  • במידה ויאשרו לך שמירת הריון את תקבלי מהיום הראשון שהיית בבית ולא קיבלת עליו תשלום
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • וואלה?!
    זה מרגיע!!!

בנות תווודה רבבבבה !!!!
  • גם לי היו כאבי גב תחתון איומים
    הלכתי לרופא נשים והתלוננתי אבל זה לא היה קשור ...
    התלוננתי אצל רופא תעסוקתי ונתן לי חודשיים מחלה
    רק אחרי זה הרופא נשים אישר לי שמירה כי לא יכלתי לעבוד (כמטפלת) וחודשיים מחלה ז בטוח ל יותר מ 30 יום .

אני בסוף הייתי בבית בגלל הגב ונוספו בעיות נשימה
    אז ביטוח לאומי אישר ונתן את הכסף אחרי חודש רטרו

יש רופאים של ביטוח לאומי שלא יאשרו כלכך בקלות בעיות גב כי זה כביכול לא מסכן את העובר או האמא ...
    וזה כי הרבה הרבה נשים שמנסות להוציא שמירה בטענה כזאת או אחרת .

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה