דחוףףףףףף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ובעלי עומדים על הקצה וממש נמאס לי כבר מההתנהגות הזאת שלו אני רוצה להעמיד אותו פעם אחת במקום ורציתי לדעת אם ברגע שאני מאיימת עליו בגירושים והנא זורם איתי בכדי לא להראות לי שהוא פוחד רציתי לדעת איך התהליך מתרחש? זה אומר שנגיד ואנחנו הולכים לרבנות ופותחים תיק מה הלאה? ישר נחשבים כגרושים או שזה תהליך שלוקח זמן ? או שאם ניגשים לרבנות אין דרך חזרה?? אני רוצה להפחיד אותו וכשיראה שאני רצינית אז יחזור בו 
13 תגובות
עמוד 1
  • זו לא הדרך!!!!
    יש הרבה דרכים אחרות לסדר את העיניינים ובטח לא לאיים בגירושים אם לא מתכוונים לזה,
    בכל זאת אם את רוצה לדעת צריך לגשת לרבנות לפתוח תיק גירושין תקבלו תאריך לדיון ושם ינסו שלום בית במידה ואתם נעולים על גירושין אז יגרשו אתכם אבל זה לא משחק
    אם את תפתחי את התיק לפניו יש לזה השלכות בעתיד..והן לא לטובתך!
    כמובן שנילווה לזה תיק מזונות והסדרי ראיה אם יש ילדים
    בכל אופן זה לא צחוק וזה תהליך שנימשך בין כמה חודשים לכמה שנים
    אני הייתי ממליצה לך לנסות דרך אחרת טובה יותר לשלום בית
    אם את רוצה לשמוע דברי איתי בפייס jafit-יפית

• תראי אני לא מבינה בגירושים אבל ניסיתם מגשר מאמן טיפול זוגי כלשהו לפני האיומים וכול זה אלה אם כן זה מה שאת רוצה. .. הכי קל זה לפרק. .. תנסי למצוא לזה אולי פתרון יצירתי.. בהצלחה
  • אני לא בעד האיומים האלה, זה ילדותי לדעתי.
    למה לא לקחת אותו לשיחה ופשוט להסביר לו מה את מרגישה?
    תעמידי אותו במקום אם צריך,
    אבל לפתוח תיק ברבנות כשאת בכלל לא מעוניינת בזה- מגוחך לדעתי.

• תראי
    גם אני כל ריב קטן הייתי מאיימת על גירושים ואני עכשיו מצטערת על זה אבל מזה מצטערת
    קורה שרבים אנשים מגיעים לשיא של הריבים הולכים לרבנות בלה בלה ובשניה אחת פתאום חוזרים לעצמם מחייכים אוהבים והכל טוב ויפה זה ממש אבל ממש לא הולך ככה
    מה זאת אומרת לאיים בגירושים?מה את בודקת את הדופק שלו?ואם הוא יגיד יאלה בואי נתגרש
    מה תעשי אחרכך??
    בקשר לשאלתך..השכנים שלי התגרשו כרגע הם בתהליכים אבל בתכלס הם כבר שנה לא חיים ביחד כל אחד הלך להורים שלו..
    והבנתי שזה לא הכי קל להתגרש ברבנות למה הם ינסו הכל כדי שתחזרו בעצמכם זה לא משחק ילדים כאן..

• סליחה אבל זה צעד ילדותי וזאת לא הדרך הנכונה
    אם רע בזוגיות מחליטים או שיש עתיד או שאין עתיד, אם שניכם רוצים עתיד תתחילו לגשר על הפערים ובטח לא לשחק משחקים
  • זו לא דרך!!
    מכעיס אותי בכלל שיש אנשים שחושבים על זה..

למה שלא תשימי את הילדים אצל אחד ההורים ותעשי לו ארוחת ערב ותגידי לו שהמטרה של הערב הזה זה שכל אחד יוציא את כל מה שמפריע לו ובדרכי נועם...?

יש כל כך הרבה דרכים לגשר על ויכוחים שאני בטוחה שבם שטותיים ובעלי דרך לפיתרון..

כשאני ובעלי התחתנו, הרב שקידש אותנו אמר ושאל..
    מדוע הטבעת נישואים הינה עגולה בחלקו הפנימי?
    התשובה הינה משל חכם ונכון..
    זו חתיכה של מתכת שכיפפו אותה משני צדדיה ע"מ שתהיה עגולה..
    כך בני הזוג צריכים להיות ע"מ שהנישואים יצליחו ויהיו מרגשים כמו ביום החתונה..
    להתכופף אחד עבור השני ולא להיכנס ראש בראש..
    תנסו את זה לפני האיומים ובטח על מחשבות על גירושין...

בהצלחה.. :)
  • בעיקרון אם שני בני הזוג מסכימים על הגירושין ואין בעיה ואי הסכמות בנושא ילדים/ חלוקת רכוש וכדומה אז זה תהליך קצר. לא מנסיון אישי שלי אבל מהיכרות עם שני זוגות שעברו את זה

בנוסף אני לא מאמינה שזה מה שפותר את הבעיה... הרי הייתם זוג גם לפני החתונה/רישום ברבנות... זה רק משהו פורמלי, חתיכת נייר בשביל המדינה..
    מערכת היחסים שלך לא תתקן את עצמה בגלל שנרשמתם ברבנות... אני חושבת שכמו שהבנות רשמו פה צריך לשבת עם בן הזוג ולדבר על הדברים ואם את מרגישה צורך לעלות את נושא הפרידה אז לא כאיום .. אלא כמוצא אחרון במידה ולא מצליחים לתקן את מערכת היחסים..

מקווה שתמצאו את הפתרון המתאים לכם

• לא הבנתי...
    את רוצה להתגרש או לא?
    אם כן- לא יודעת כמה זמן זה לוקח והלוואי שלעולם לא אדע
    אם לא- למה להתנהג כמו ילדה בת 4? כדי לעשות שרירים? יש לך ילדים? זה יכול לפגוע גם בהם? למה לשחק משחקי כוח? דברו!!!

• מצטערת אם אני פוגעת בך אבל זה ממש צעד ילדותי!
    למה לך לאיים? קחי אותו לשיחה ודברי אויתו אבל לאיים בגירושים? זה לא משחק.
    אני לא מבינה גדולה בגירושים וטוב שכך, אני גם רבה עם בעלי אבל בחיים לא איימתי עליו בגירושים, את רוצה להתרגש בכלל? ואם הוא יגיד לך כן בואי נתגרש?! מה הלאה.. אם יש לך ילדים בסופו של דבר רק הילדים יסבלו מזה.
    תחשבי טוב טוב לפני שאת עושה איזשהו צעד!
    בהצלחה
  • תודה רבה על התגובות אבל אני חוששת שאתן מגזימות ואפילו פוגעות וגם קצת מקוריות כל אחת דאגה לרשום שזה ילדותי אז ככה זה ממש לא צעד ילדותי וזה לא נובע מכך שבא לי לשחק משחקים זה נובע מכך שאנחנו במשך חודשים לא מצליחים להעביר יום שלם מבלי לריב ושזה כבר הופך לשיחות סרק תאמינו לי שהתכופפתי וניסיתי מיליון פעם אבל לא בכל מחיר . אני לא שואפת להיות גרושה בגיל 25 ודרך אגב אין לי ילדים קצץ נתקעתי בזה מה שגורם לי עוד יותר להתמרמר ולחשוב שאולי חסר פה משהו ! בקיצור כמו שכבר אמרתי קשה לי מיואש לי ואני לא רוצה את עצמי שוב טוחנת שיחות ללא תוצאה ולכן אני רוצה לבדוק אופציות ולראות מה אני עושה דרך אגב גירושים אמנם לא בסדר העיגפויות שלי אבל זה בהחלטנמצא על הפרק ומקונן לי בראש שאי שם מחכים לי חיים טובים יותר אבל אני מאוד חוששת מפחדת וגם בתת מודע מאוד לא רוצה ולכן שאלתי כי אני לא רוצה לעשות משהו שאצטער עליו בפזיזות, אתן יודעות בסך הכל התייעצתי והכי קל לבוא ולתקוף ולשפוט אבל אני לא רוצה לאחל לאף טחת להגיע למצב כזה אז לפני שישר כותבים ילדותי בת 4 ממש לא לעניין תנסו לחשוב קצת מה היה קורה אם הייתם במקומי מיואשת מתוסכלת ואפילו לא מאושרת הייתי שמחה למישהי אחת לפחות שהייתה שולחת חיבוק בכל אופן כל אחת ודעתה ואני מקבלת זאת ותודה על התגובות בכל זאת שתהיה לכולם שבת שלום 
  • מאמי אני ממש מצטערת אם אני פגעתי בך.. ניסיתי להגיד לך שגירושים זה לא משחק! הרי את בעצמך אמרת אני רוצה לאיים עליו ולפתוח תיק ברבנות ומה הלאה.. אחרי יומיים תצטערי, או לכאן או לכאן!
    ואין לה מה להיפגע מהבנות הם בסך הכל רצו לעזור לך ולא לפגוע בך.
    ואני שולחת ים של חיבוקים
  • מתוקה את שאלת שאלה מבלי לתת יותר מדי רקע למתרחש אלא רק שאלת על תהליך הגירושים, מה חשבת שיענו לך?
    הבנות רשאיות גם להביע את הדעה האישית שלהן ומה לעשות שבעיני הרוב "לאיים" בגירושים זו התנהגות ילדותית ויש דרכים אחרות לנסות לפתור את הבעיות.
    אפילו ללכת לייעוץ זוגי בתור התחלה, כי להתגרש תמיד אפשר וזה הפתרון הכי קל.
    זה המסר שכולן כאן ניסו להעביר לך, חבל שברגע שקיבלת תגובות שלא עומדות בציפיות שלך את חושבת שמישהי מגיבה במטרה לתקוף אותך.
    שיהיה לך בהצלחה בכל מה שתחליטי.

• מי שקורא עדות זו היום צריך לחגוג איתי ובני משפחתי כי הכל התחיל כבדיחה לאנשים מסוימים ואחרים אמרו שזה בלתי אפשרי. שמי אפרים אביג'ה ואני מירושלים, אבל אני עוברת לגליל עם אשתי. אני נשואה באושר עם שני ילדים ואישה יפה. משהו נורא קרה למשפחתי, איבדתי את מקום עבודתי ואשתי עזבה את ביתי כי לא יכולתי לטפל טוב בעצמי ובמשפחה. אותה וילדיי באותה תקופה מסוימת. הצלחתי תשע שנים, אף אישה לא תתמוך בי כדי לטפל בילדים. אני מנסה לשלוח הודעת מבחן לאשתי אבל היא מונעת ממני לדבר איתה. אני מנסה לדבר עם חברתה ומשפחתה אבל אני עדיין יודע שמישהו יכול לעזור לי ושלחתי את הבקשה אחר כך לכל כך הרבה חברות, אבל עדיין אל תתקשר אליי, עד שיגיע יום נאמן שלעולם לא אשכח בחיי. . כשפגשתי חבר ותיק שלי אליו הסברתי את כל הקשיים שלי והוא סיפר לי על אדם נהדר שעזר לו להשיג עבודה טובה בחברת קוקה קולה והוא אמר לי שזה קסם גלגולי, אבל אני אדם שמעולם לא מאמין בכישוף אבל החלטתי לנסות ויצרתי איתו קשר דרך [email protected]. הוא הורה לי והראה לי מה לעשות בשלושת הימים האלה של השקת הכישוף. עקבתי אחר כל ההוראות ועשיתי את מה שהוא ביקש ממני לעשות טוב. Drosagiede דאג שהכל יתנהל כשורה ואשתי תראה אותי שוב אחרי העבודה הנפלאה Drosagiede. אשתי מתקשרת אלי עם מספר לא ידוע והתנצלה והיא אמרה לי שהיא ממש מתגעגעת אלי והילדים שלנו ואשתי חוזרים הביתה. ואחרי יומיים התקשרה חברה ששלחתי את מכתב התודה שלי, עכשיו אני מנהל החברה למופת כאן בארצות הברית. אני ממליץ שאם יש לך בעיות כמו להחזיר את האקס שלך או לרפא אותך ממחלות כמו HIV וסרטן, שלח הודעה למייל זה: [email protected] או whatsapp +2349014523836 ותקבל את התוצאה הטובה ביותר. קח דברים כמובנים מאליהם וזה ייקח ממך. אני מאחל לך את הטוב ביותר.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה