עדכון מצב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • במהלך היום החום ירד משמעותית אבל ישנם כאבים קלים מידי פעם בבטן התחתונה בצד ימין. לפני שלושה ימים החלקתי ונפלתי נפילה לא חמורה על הישבן ועל הגב בצד ימין, יום לאחר מכן הלכתי לרופא הנשים שלי להיבדק והכל היה תקין. עם זאת, ככל הנראה נתפס לי שריר בגב.
    האם ייתכן שהשריר שנתפס בגב מקרין על הבטן וזו הסיבה לכאבי הבטן? האם עליי להיות מודאגת? בנוסף, האם החום הגבוה שהיה לי במשך יומיים וציינתי בהודעה הקודמת מהווה סכנה לעובר?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

הסיכון בחום גבוה הוא בכלל הסיבה שהוא קורה ולא מעצם החום הגבוה. אם כי יש דיווחיפ על כך שחום גבוה עלול לגרום למומים/הפלות כאשר הוא קורה בתחילת ההריון.

ייתכן שהשריר קורן לבטן כשם שייתכן כי הסיבה לכאבים היא אחרת - אי אפשר לדעת זאת ללא בדיקה

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה