לאור ההודעות של הימים האחרונים... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני קוראת לסדר דחוףףףףףף!!!
7 תגובות
עמוד 1
  • אני אענה ראשונה ואספר סיפור הזויייייייי...
  • אני כבר שנה ושמונה מנסה כולל שלוש הזרעות שנכשלו
    אין לי היסטוריה של הריונות . אפילו לא כימיים
    וזה מה שמתסכל!
    בעוד חודש מתחילים הפריה ראשונה
  • אני כבר כמעט שנה מנסה להיכנס להריון ,
    יש לי ילדה מהממת בבית ואני רוצה להביא לה אח/ות אבל לא כל כך הולך,
    עד עכשיו 7 הזרעות עם איקאקלומין , הריון וגרידה בשבוע 8 ועכשיו,
    כנראה משבוע הבא מתחילה פיוריגון כי אני מרגישה את המכשפה בדלת ....
  • Soshi הצלחת להעלות לי חיוך! יצאת גדולה!
    אז אני לפני הזרעה שלישית ואחרונה (גרידה לפני חצי שנה) ואם לא ילך אז הפריה עוד חודשיים
    מאחלת לכולנו שבת שלום ובשורות טובות!
  • אני אחרי החזרה (אתמול) של עובר אחד...ומאוד מקווה שהוא יטפס כי זה כבר הטיפול הרביעי שלי השנה (התחלתי את הטיפולים בספטמבר שנה שעברה).. בהצלחה לכולכן..
  • היי שושקי! טוב לשמוע ממך
  • היי
    אני חדשה פה בפורום ואשמח להצטרף רישמית ;)
    לקראת שאיבה שלישית (בתקווה שתהיה אחרונה- חסר לה שלא)
    בשתי השאיבות לא נקלט הריון ולאחר כל שאיבה נוצרו מוקפאים בשני סבבי המוקפאים נקלטתי להריון כימי שהסתיים בסביבות שבוע 6;(
    שושי- נראה לי שזה גורל והחודש זה החודש שלך
    טליה- מקוה בשבילך שתצליחי בהפרייה הראשונה!! (ומנסיון שלי מנסה כבר שנתיים ואחרי כל הריון כימי שהסתיים הרגשתי בתחתית של התחתית אז אני ממש לא מאחלת לך הריון כימי ואמן שתתבשרי בהריון תקין בהקדם)
    ונרה- לא להספיד כלום עד הבטא!!! בהריון הראשון שנקלט הרגשתי כאבי מחזור נוראיים הייתי בטוחה שלמחת אני מקבלת ולבסוף התבשרתי בבטא חיובית אומנם במקרה שלי זה לא החזיק אבל הרבה הריונות התחילו בכאבי מחזור!
    ורד- מאחלת לך שלא תגיעי להפריות ותנצחי בהזרעה האחרונה:)
    אנדריי- צריך רק עובר אחד בשביל לנצח! והאמן שהוא יתפס ל9 חודשים מושלמים!
    פריגדה (רשמתי טוב בעברית??) אמן וזה הטיפול האחרון גם שלך!
    שבוע טוב לכולן ואמן שכולנו נתבשר בבשורות טובות בהקדם

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה