למורן כנסי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי מורן
    בקשר לשירשור של הצלחות הזרעה
    אני חייבת לתקן אותך
    אין דבר כזה ״השבחה״ זה מושג שמטעה את כולן.
    ההשבחה בעצם לא עושה את הזרע יותר טוב. ההשבחה מנקה את הזרע ולוקחת את התקינים עם התנועתיות הטובה. ומורידה את המתים. אבלללללל עדייין המורפולוגיה היא 3 אחוז . אם הריכוז הוא 16 מיליון אז לוקחים מתוכן רק את ה3 אחוז התקינים ומזריקים לרחם שזה מעלה את הסיכויים אך לא הופך את הזרה ליותר ״ פורה״
    מקווה שהסברתי את זה נכון
10 תגובות
עמוד 1
  • היי

זו בסדר שזו דעתך
    אך דברים שאני אומרת הם על סמך מה שהרופא אומר לי ..
    זה לא שאני ממציאה דברים ... זה לפי דברי הרופא שלי
    מעבר לזה- שעשיתי את ההזרעה הגענו נתנו את הזרע לטכנאית היא לקחה ממנו טיפה קטנה ושמה לראות את האיכות שלו במיקרוסקופ היא נתנה לי לראות וכאלו המון המון זרעונים קטנים אממה כולם מתים כאלו לא זזים ביכלל פשוט עומדים במקום ורק 4 זזים ומאוד באיטיות ...
    לאחר מכן שחזרנו אחרי שעה הזרע כבר עבר את ההשבחה שלו היא שוב לקחה טיפה קטנה כמו מקודם והראתה לי במיקרוסקופ אחרי ההשבחה הכול כבר היה נראה אחרת היו המון המון זרעונים כמות גדולה מאוד וזזו במהירות ולא באיטיות כמו קודם ולא 4-5 כמו קודם זה בטוח!
    ועוד דבר היא נתנה לי דף כזה ששמה יש טבלה לפני ההשבחה ואחרי ההשבחה והיה כתוב- ריכוז לפני 4 מיליון ריכוז אחרי 17 מיליון וכך על כול הפרמטרים מורפולוגיה וכו׳..
    ומה שאת מתכוונת שלוקחים רק את הטובים מתוך כול הזרעים את זה עושים שהזרע תקין!
    עושים סינון אבל למי שהזרע לא תקין עושים השבחה משתמשים בחומר מיוחד מאוד ובגלל זה יש שוני גם במחירים של ההשבחת זרע תלוי אם הזרע תקין או לא במידה והזרע תקין ועושים רק את הסינון לא משתמשים בחומר ומחיר ההשבחה הוא 250 שקלים ואצל בעלי כן השתמשו בחומר הזה והמחיר שאני שילמתי על ההשבחה הוא 370 ...
    לא יודעת איך לקרוא לזה אבל אפשר להגיד
    ש ״מעירים״ אותם
  • אמרו לי על החומר הזה... הבנתי שהוא שומר על התנועה ושהוא ממש טוב, רק שאמרו לי על זה אחרי שהבאנו את הדגימה. נורא התבאסתי שלא אמרו לי על זה מראש. מורן שילמתם על ההשבחה? לא קיבלתם טופס 17 מהקופת חולים של בעלך? החומר הזה עולה סכום קטן ועליו משלמים אבל ההשבחה עצמה מכוסה.
  • יפה מורני משתפים אותך בכל תהליכים , אצלי בפעמיים שעשינו השבחה ,נתנו להם זרע במעבדה ,ואמרו לנו תחזרו אחרי שעה , אף אחד לא מראה לי כלום ,ולא מסביר , רק נותנים לנו תופס עם איך היה לפני השבחה ואיך אחרי . ואת ממש רואה הכל ,אולי בגלל שאצלנו זרע תקין או שתלוי ממקום שבו עושים השבחה ,אנחנו עשינו ברחובות במכון שעובד אם לאומית.

/]
  • מורן תרשי לי לתקן אותך אני חושבת בדיוק כמו טליה, זה שראית תזוזה לאחר מכן זה בגלל שכשהייתה כמות גדולה סטטיסטית את תראי יותר את הזרעונים שלא זזים ואלו שזזים מכיוון שהם בכמות קטנה יותר את לא תראי, אך לאחר סינון או השבחה כביכול של הזרעים את תראי את אלו בעלי התנועתיות הגבוהה ביותר וזה מה שמטעה ,
    אין שום אפשרות לגרום לזרעים מתים לזוז או זרעים פגומים להיות טובים יותר פשוט עכשיו הם בריכוז קטן יותר ולכן את רואה את התזוזה
    אבל תכלס מזה משנה העיקר שיהיה בהצלחה!!! ובשורות טובות
    מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי היטב. והחומר המיוחד שאת מדברת עליו שמים בכל השבחה בלי קשר לזרע תקין או לא התהליך זהה בכולם ותאמיני לי שחקרתי את הנושא היטב
  • מורני צר לי אבל טליה צודקת בכל מילה שהיא כתבה!
    השבחה = סינון!!

• מרגולה- אולי ביגלל שעשיתי בפרטי הם ככה?
    זה באמת היה ממש נחמד מצידה שהיא שיתפה בכול התהליך ...

לולי- זה בפרטי מאמי ולכן שילמתי על הכול ...
    החומר הזה זה לא משהו שאני יודעת שאפשר לרכוש באופן אישי..
    פשוט הטכנאית הראתה לי במה היא הישתמשה ..
    שילמתי על ההשבחה 370₪

• מורני נראה לי ששילמת בגלל שזה בפרטי, אני קראתי על ההשבחה שמוסיפים נוזל שמדמה את הנוזל המקורי, אבל שהוא לא משנה את איכות הזרע, עצם זה שבוררים רק את הזרעים הטובים "משבח" את הזרע מבחינה סטטיסטית

• כולם משלמים על השבחת זרע לא?!

פשוט איפה שאני עשיתי תלוי מחירון כזה

שמתחיל מ 250 עד 470 תלוי באיכות הזרע ובאיזה חומרים הטכנאית משתמשת בישביל ההשבחה

• אני לא שילמתי על אף השבחת זרע שעשיתי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה