חדשה בפורום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות אני מעין ועוקבת אחרי הפורום כבר הרבה זמן וממש נעזרת בכם (בלי שתדעו )
    אני ובעלי מנסים שנתיים וללא הצלחה (בלי הריונות כלל) אחרי 5 הזרעות עם כדורים והזרקות (גונל) ושום דבר .לבעלי הזרע קצת בעייתי ואצלי היתה חסימה בחצוצרה שפתחו, אבל הביוץ סדיר... זהו חודש הבא מתחילים ivf ביום ראשון אני נרשמת... מתרגשת להתחיל משהו חדש ופוחדת מהתהליך...בעיקר מהשאיבה. אשמח לשמוע איך היה לכן? קצת על התהליך וכו...
    מבינה שהצטרפתי בתקופה קשה... מחזקת את כולן, זה יקרה!!! (כותבת עם דמעות בעיניים). שבת שלום
6 תגובות
עמוד 1
  • מעין ברוכה הבאה!!!
    אני עוד בשלב ההזרעות ואקפוץ כיתה רק עוד חודשיים אז אין לי מספיק ידע בנושא אבל בכל מקרה מאחלת לך המון המון המון בהצלחה ואם הבעיה היא בזרע אז סיכוייך בivf גדולים מאוד!!!
    בשורות טובות ושבת שלום!
  • היי מתוקה ברוכה הבאה נשמה..אני כרגע אחרי ההחזרה כבר ובivf הרביעי שלי תוך שנה..השאיבה לא כזאת מפחידה את ניכנסת נשכבת על הכיסא הגניקולוגי יש איתך שם צוות גדול שכולל (2 אחיות,מרדים,והזה שעושה את הפעולה עצמה) המרדים בא ועושה לך הרדמה כללית דרך הוריד וזהו אחרי זה את מתעוררת בחדר התאוששות ממתינה באישפוז יום לנשים עד שעה 14 בערך נותנים לך מכתב שיחרור שבו כתוב כמה בייציות נשאבו ממך ואת מתקשרת למחורת ב14 לשם שיגידו לך כמה עוברים נוצרו ומתי להגיע להחזרה...זהו פירטתי לך פחות או יותר את עניין השאיבה..אבל יש דרך ארוכה מאוד עד שמגיעים לשאיבה עצמה שכוללת זריקות לארוחת בוקר וארוחת ערב חחחח אבל עם את מאוד רוצה שזה יצליח אז זה יצליח! אז ישר כוח מאמי ותני חיוך הכול יהיה בסדר..אגב הבובה אצלי בתמונה זו הבת שלי שנוצרה גם בעזרת -ivf

• היי בנות תודה! גם על תגובות מהירות וגם על העידוד
    אנדריישלי, לראות הצלחה (הבת) זה תמיד מעודד! מאחלת שזאת תהייה הפעם שתצליח!
    freyja תודה! מה זאת אומרת פרוטוקול ארוך?
    ורד אני מקווה מאוד שלא תצתרכי לעלות כיתה!!!
    אני באמת מאמינה שעכשיו הסיכויים קצת גדלים, הivf עוקף את כל הנקודות הבעייתיות הידועות שלנו... נקווה לטוב :) שבוע טוב ובהצלחה לכולנו....
  • היי שוב מתוקה ,
    עם זריקות הגונל F עברת שבועיים (בערך) שלהם ואז אוביטרל ואז הזרעה?
    אם כן זה פרוטוקול קצר
    הארוך הוא שבועיים עם זריקה שמדכא את המערכת ההורמונלית שנקראת דקפפטיל וכשיש אור ירוק אחרי מעקב זקיקים ודם את מתחילה שבועיים של שתי זריקות ורק אחרי חודש זריקות אם יש אור ירוק לאוביטרל שיגרום לביוץ , אז אחריו מבצעים שאיבה... אצלי זה מתארך
  • freyja תתעודדי אני מ5/9 התחלתי עם הדקא ואז בגלל החגים הזרקתי בול חודש דקא ורק ב5/10 התחלתי עם המונוגון למשך שבועיים..אז חודש וחצי של זריקות גם לא היה קל כול כך..והכול למען המטרה המקודשת..אני מאז ומתמיד עם פרוטוקול ארוך אין לי מושג בכלל מה זה קצר ותמיד כול טיפול שלנו הוא מהתחלה כי אין לנו מוקפאים בכלל..בהצלחה לכולנו בננות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה