כניסה להריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בת37 מנסה להיכנס להריון דרך בנק הזרע (תרומת זרע).
    לפני כחודשים התחלתי את התהליך אך משהו אינו מסתדר לי והרופא שלי לא מסביר את השאלות שלי אשמח עם מישהו/י יוכלו לעזור לי
    אז ככה בחודש ספטמבר התחלתי את התהליך המחזור החודשי הגיע לי באותו חודש לאחר 33 יום היה לי איחור של איחור של 5 ימים קיבלתי ב 5/9 ופעם ראשונה שעשיתי זקיקים היה ב 16/9 היה לי זקיק 22 ובאותו יום עשיתי הזרעה. מכיוון שלא נקלטתי, החודש באוקטובר ביקשתי מהרופא שיתן לי לבצע בדיקת דם עם מעקב זקיקים הוא אמר שאין צורך אבל שהתעקשתי הוא הביא לי, בחודש זה קיבלתי מחזור לאחר 28 יום ב 4/10 ב 14/10 היה לי זקיק עכור 17 וזקיקים קטנים בשחלה ימין, הטכנאית שעשתה לי זקיקים שאלה למה באתי אחרי ביוץ כי לדעתה ביצתי , ע"פ בדיקת דם ה LH URGENT היה 18.5 בתאריך 15/10 היה לי זקיק 13 ובבדיקת דם ה LH URGENT היה 14.8 בתאריך 17.10היה לי זקיק 15 ו LH URGENT 12.8,
    ששאלתי את הרופא למה בבדיקת דם זה יורד הוא אמר שלא משנה שאעשה זקיקים ב 19/10 יום שישי ואם יש לי זקיק 18 שאלך לבצע הזרעה, מה שעשיתי באותו יום עשית יבדיקת ביוץ בבוקר שיצאה שלילית , ואז לא הלכתי למעקב זקיקים , אציין שאמא שלי אמרה לי שיש לנו תופעה משפחתית לבייץ במחזור שאבדוק זאת בחודש הבא, מה את/ה מציעים לי לעשות חודש הבא?, ומה אומרת הבדיקת דם שבירידה ? אציין שבעבר היה לי אנדומטריוזיס שהרופא אמר שחלף לי ובזקיקים אמרו לי שיש לי ממש מעט בבקשה מישהו יכול להסביר לי מה קורה?
5 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל תחליפי רופא... מה זה לא עונה לשאלותייך??
    ואם את חושבת שאת מבייצת בזמן הווסת, תתחילי לבדוק עם הערכה כל יום וגם תעשי בדיקות דם יותר מוקדם בנוסף לאולטרסאונד. עצם זה שהזקיק אצלך היה 18 זה מראה שהוא בשל לביוץ כך שלא היה מזיק לבצע הזרעה...  
  • בזמן הווסת כואב לך בשחלות? דקירות וכו?  
  • היי, אחד זה שאנדמטריוזיס תלויה בחומרה שלה אם החומרה קשה אין שום טעם בהזרעות כי יש חסימה בדרך לרחם, אם זה בדרגה קלה אז כן הזרעות בדכ נותנות את הפתרון ההתחלתי, לגבי lh אי אפשר להסתכל על המדד הזה בלבד חייב בהזרעות לבצע בדיקת דם לפרוגסטרון ואסטרדיול בליווי מעקב זקיקים כי רק ככה אפשר לתזמן את הביוץ במדויק ולא לפי גודל הזקיק בלבד...
    אני מציעה לך בחום ללכת לרופא שיתן לך את מלוא ההסברים המגיעים לך ויתן לך פתרון הולם ויבדוק לעומק את בעיית האמדיומטריוזיס כי אני לא מכירה בנות שזה פשוט נעלם להן ( ויכול להיות שאני טועה)
    המון בהצלחה
    ורד
  • תודה בנות עזרתן לי מאוד , קבעתי תור לרופא מומחה וגם לרופאה אחרת .
  • אין עליך ורד!! כל פעם שאת עונה, אין לי מה לכתוב אחר כך!!!
    בולללל מה שכתבת !!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה