היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני יודעת שכבר כתבתי את זה אבל זה רק מחמיר זוהר קם מלא פעמים בלילה
12 תגובות
עמוד 1
אני אומרת תנסי כמה לילות לתת לו ותיריא איך הולך ככה תדעי אם זה בגלל שלא מספיק לו שהוא רוצה סתם חיבוק
הדסקה
אבל אם אני אנסה כמה לילות ייגמר לי החלב, לא? ובסוף יסתבר שזה לא זה ..
[
תנסי שתיים שלוש לילות ותנסי נגיד בקבוק אחד אם הוא קם לקראת 12-1 בלילה נגיד אז את זה תחליפי בבקבוק ותריאי כמה הוא מושך וככה זה לא ישפיע על החלב שלך
אנחנו בדיוק באותו מצב, גם נווה במעון, שם הוא מקבל מנות שאובות או נוטרילון, ובבית רק יונק, קם מלא בלילה ורק אחרי הנקה הוא חוזר לישון, זה מעייף, אני הולכת לעבודה כולה הפוכה, וממש אין לי כוח!
מצטרפת לשאלה יש מצב שבגיל כזה (שבעה חודשים) ההנקה לא מספיקה או שהוא פשוט התרגל להרדם על הציצי? ואני שוב חוזרת על אותה טעות, מנסה לתת לו לבכות אבל שוב, למי יש כוח? רותי
רותי איך הוא עם המוצקים ? הוא אוכל יפה
הדסקה יכול להיות שזה גם בגלל הצינון
הוא מתגעגע אלייך נקודה! טל היה בול ככה. הייתי מניקה מתוך שינה וזהו. אחרי תקופה לא ארוכה הגוף שלי התרגל והייתי הרבה פחות עייפה. (והייתי על הבוקר נוסעת שעה בלב הפקקים של המרכז לעבודה) עכשיו זה גם ככה עם איתן אבל איתן אף פעם לא היה אחרת. מאז ומעולם הוא מתעורר כל שניה בלילה. אצל טל זה היה לי קצת נחמד
צולצול - אני מדברתץ איתך על לילות של שינה של גג שעה רצוף בכל פעם אני ממש לא מצליחה לתפקד בבוקר...
בכל מקרה היתה לי דוגמית של מטרנה לילה טוב בבית ונתתי לו - נראה איך יעבור הלילה
[
לדעתי זה סוג שלי פינוק ולא כי הוא באמת רעב... גם עידן וגם אוריאן היו יונקים מלא בלילה כשהפסקתי להניק את עידן הוא צ'יק צ'ק התחיל לישון לילה שלם אוריאן עדיין קמה המון למרות שהפסקתי (ובגלל זה הפסקתי!!!) יש לילות שאני מכינה לה כל שעתיים בקבוק
אני עדיין חושבת שזה שלב הסתגלותי...
לדעתי צריך לתת לו בקבוק לפני השינה ולבדוק איך זה זורם... עידו, למשל, כבר מזמן לא מתעורר בלילות לאוכל. לעיתים רחוקות מתעורר לפנות בוקר. עידו שותה מטרנה. אני לא זוכרת איך היה עם שקד בגיל הזה (הוא ינק) מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
אה ובקשר לצינון- הוא מנוזל, נכון? תניחי בצל חתוך בחדר שלו (מייבש נזלת) להגביהה מעט את הראש שלו בעזרת שמיכה או כרית קטנה אינהלציה ומי מלח. החלמה מהירה מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!