היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני חייבת להבין דבר אחד למה לעזאזל ליאם לא מוכנה לאכול סימילאק?!
15 תגובות
עמוד 1
אלין שלי היתה ככה כאילו אחרי 30 cc היתה שמה לב שזה לא חלב אם היא רגוע אחרי ה 30 cc. עצבנית או לא שבע ? זאת השאלה לפני שאת משגעת אותה בין מטרנה לסימילאק תוודאי שהיא אכן רעבה ואולי תנסי לתת לה באווירה אחרת נגיד בטיול או שמישהו אחר ינסה לתת לה
יפה שלי אנחנו באותה הסירה
אצלינו גם מלחמה! אני לא נותנת תמ"ל, רק חלב שאוב, אבל היא לא מוכנה לשתות יותר מ 20 סיסי מבקבוק! היא יורקת ודורשת ציצי.... אז אצלינו זה בגלל שביתת בקבוקים ומוצצים... אולי היא לא אוהבת סימילאק? מטרנה היא כן אכלה, נכון? וחלב שאוב היא לוקחת מבקבוק? אם כן, אז בעיה היא לא בבקבוק, אלא בטעם של סימילאק...
מאיה גם שאוב מבקבוק לא רוצה
טוב תקשיבו משהו עובר עליה היא עכשיו לא מוכנה לאכול חלב שאוב בבקבוק
נופר איזה כבוד
חחחחח כן ליאם ממש משפילה אותה. מראה לה מי השולטת בבית. "תתפשטי אמא!!!!!!! לא רוצה סיליקון! תתפשטי!!!!!!!! "
נופר עם ציצי כמו שלך חופשי תניקי בציבור
אירוש את חמה לי על הציץ?
גם שילי הייתה ככה, עד גיל שלושה שבועות הצלחתי לשלב הנקה וסימילאק, אחרי זה היא פשוט התנגדה בכל תוקף לסימילאק (נראה לי שיותר לבקבוק) ועברתי להנקה מלאה. ינקה עד גיל שנתיים. מציעה לך להתעקש בדרכים עדינות על סימילאק/מטרנה, אם את לא רוצה רק להניק, ככל שעובר הזמן יהיה לך קשה להרגיל אותה לבקבוק (זה מה שהיה לי בכל אופן).בהצלחה!
אני ינסה שוב מטרנה תודה
נופרי, באיזה בקבוק את נותנת לה? תנסי את הטומי טיפי
נופר
יש לי בבית את כל החברות כולל טומי טיפי חדשים בקופסא ואני לא מסוגלת לראות את הבקבוק הזה