הצילו!! מחפשת בדחיפות רופא נשים בהרצליה - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לאחרונה גיליתי שאני בהריון ופתאום הונחתו עלי בדיקות שונות ומשונות שעלי לעבור (גנטיות ן-US) אשמח מאוד לקבל המלצה על רופא נשים שעובד עם הכללית בהרצליה
תודה רבה מראש!
3 תגובות
עמוד 1
אני לא מהרצליה אבל כל רופא נשים שתמצאי ברשימה של הכללית מתאים לבדיקות הללו גנטיות בכל מקרה עושים במרפאה כך שאת לא צריכה רופא וכל רופא נשים עושה אולטראסאונד כמו שצריך (בהנחה שאת בשבוע 7 ומעלה ואז ניתן לאתר דופק) המלצות תצטרכי בשבוע 12 ואילך לשקיפות עורפית, אז רצוי למצוא רופא מומחה טוב כרגע מצאי לך רופא נשים רגיל שנוח לך איתו ושיקבל בהבנה את כל השאלות שלא חשבת לעולם שתשאלי.
אה ובשעה טובה הריון קל תקין ובידיים מלאות וברוכה הבאה
היי, יש את קולודיזנר טטיאנה - רופאה מעולה! מאוד נחמדה, סבלנית ויסודית (היא הרופאה שלי) היא מקבלת בבריאות האישה בשער העיר.
תודה רבה!
אפילו הספקתי לקבוע בדיקות שקיפות וסקירה שמסתבר שצריך שנים מראש....