אולי אתן תסבירו לי למה....??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שילה כל בוקר קם נורא מוקדם.. (חמש וחצי- שש)
    בד"כ הוא בא אלינו ומעיר אותנו, אנחנו מתוך שינה אומרים לו שנורא מוקדם ושיחזור לישון, והוא הולך לשחק..
    הבוקר הוא קם, הלך לשחק וכשאנחנו התעוררנו הוא התארגן, צחצח וכ'ו..
    והיה רעב.. הגיוני!!
    הלכתי למטבח וראיתי שנגמרו העוגיות ונשארו "רק" וופלים מצופים, נתתי לו ולהודיה וופל..
    הוא- התעצבן ואמר שהוא רוצה וופל רגיל!
    אמרתי לו שאין! והיום אנחנו צריכים לעשות קניות ונוסיף את זה לרשימה..
    הוא- עצבני, זורק את הוופל לפח,
    שניה לפני שהוא זורק אני אומרת לו- שילה אל תזרוק!! אל תזרוק!!
    והוא זורק וטורק את הדלת של הארון..
    ביקשנו ממנו להוציא את הוופל, ביקשנו ממנו להרגע ולדבר איתנו, להגיד לנו מה הוא כן רוצה..
    בקיצור- היו עצבים.. היו צעקות.. היה בכי היסטרי..
    ביקשתי ממנו שלא יבכה לידי כי זה מעצבן אותי.. (הוא בוכה בצרחות עם פה פתוח כזה.. ואם מנסים לדבר איתו הוא צורח "דיייי!!" ולא מקשיב לכלום.. זה מרתיח!!)
    אז הוא הלך לחדר, ובסוף- הוא נרדם!!
    הייתי בשוק..

"וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
    אוהבי ה', יראי אלוקים.
    אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
    ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
    ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
11 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל תנסי להירגע מאמי

• עכשיו אני רגועה..

"וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
    אוהבי ה', יראי אלוקים.
    אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
    ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
    ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
  • למה??? הממממממממממ כי השעון הביולוגי עדיין לא הסתנכרן עם השעון חורף...
    כי כיף לשחק כשהבית שקט ואף אחת לא מפריעה
  • כמה שמוכר לי....
    נתחיל עם זה שהם קמים וטוחנים את כל מה שיש במטבח, מכרסמים הכל עד הפירור האחרון.
    אחרי שהמשימה מושלמת הם כמובן ניגשים למלאכה החשובה מכל: להעיר אותנו. ובכל מחיר.
    אולי הצרה שלי היא חצי נחמה בשבילך....את לא לבד, יש עוד ילדים סהרורים שמסתובבים בשעות המוקדמות של היום ומעלים את הסעיף להוריהם
  • אוףףףףףף איזה בקרים.........

• 8 וחצי זה בהחלט לא מוקדם
    מוריה ב 7 במיטה נירדמת ככה ב 7:30 ובערך ב 6:30 קמה

את עושה לו חושך בחדך ?
    [url=http://www.postimage.org/]
  • אור קם בסביבות 4 וחצי (5 וחצי בקיץ), לוקח עוגיות מהארון, מכין לעצמו מיץ ומפעיל סרט על המחשב

• גם שלנו התחילו בשבוע האחרון לבוא בסביבות 4 לפנות בוקר ולהגיד לי "בוקר טוב" (למה לא הולכים לצד של בעלי אף פעם
  • איזה סיוט לקום מוקדם כל כך
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • אוף... הכל רק לא לקום כל כך מוקדם בבוקר!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• הם הרי ילדים ולא מבינים מה זה לישון עוד שעה כמונו ומתחננים לעוד שעה אחת ודי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה