צול צול - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך היה לכם הבוקר?
    מקווה שלא היה נורא...
6 תגובות
עמוד 1

• היה נורא אבל בהשוואה ליום שישי היה זהב....

תודה על ההתעניינות

• נישמע ממש קשה
  • את עובדת?
    אני מנסה לחשוב מה הייתי עושה אם הייתי במצבך - ואני חושבת שהייתי משאירה אותו בבית לפחות ליום יומיים רק לברור העיניין
    תנסי לדבר איתו , להקשיב לו במקום להתרגז עליו
    ואני כותבת את זה כי אני כ"כ מבינה אותך- יותם בתחילת השנה גם לא רצה ללכת לגן, הוא אומנם לא היה צורח אלא רק בוכה חרישית (שזה בעיני הרבה יותר גרוע), מחזיק לי את הרגל ולא נותן לי ללכת, בורח לי מהגן לרחוב...
    בהתחלה הייתי כל בוקר רבה איתו ומשאירה אותו בגן בצעקות, אבל אח"כ פשוט הייתי לוקחת אותו החוצה, מרגיעה אותו, מנסה לדובב אותו, נכנסת איתו שוב לגן.. אבל זה היה כי לא עבדתי ויכולתי להרשות לעצמי להתעכב אצלו חצי שעה ויותר
    היום מאוד השתפר וגם לרוב יאיר לוקח אותו לגן - ליאיר יותר קל מאשר לי והוא גם לא נסחב עם זוהר
  • אני בכלל לא מתרגזת עליו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה