היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כבר ממש לא בא לי התחילו כבר ריבים עם המשפחה של בעלי ובא לי כבר להקיא מזה ממש הוריד לי את כל החשק וחוץ מזה ליהוא עדיין עושה בעיות עם האוכל ביומיים האחרונים התחיל לפלוט
16 תגובות
עמוד 1
אני עשיתי . ברית עשיתי אצל דר גונן ומסיבה עשיתי בגיל חודשיים.
את ממש לא חייבת לעשות אם את לא רוצה. חוץ מזה שלא חייבים לעשות עכשיו אפשר לחכות עוד חודש. לא לחוץ כבר
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
[URL=http://www.babynamestext.com]
תעשי מסיבת ברית עוד חודש כשהכל ירגע וכשליהוא יגדל קצת אם כבר עשית את הברית עצמה אז מה הלחץ על המסיבה? אני בכלל הייתי מוותרת על המסיבת ברית (בריתות לא עשיתי )
חייבים???? ממש לא! אנחנו עשינו ברית בבית, ורק חרי חצי שנה עשינו אירוע באולם, אבל זה כי אנחנו רצינו ולא כי המשפחה רצתה.
לפי דעתי בגלל שכבר עשיתם את הברית.. וכבר עבר זמן מה.. תעשי את האירוע בפדיון... אם אתם עושים.. זה 40 יום לאחר הלידה נראה לי..
חייבים - ממש לא אולי תנסי לדחות את המסיבה לעוד חודש חודשים אולי עד אז כן תרצי ועם לא אז לא זה רק את ובעלך מחליטים
תודה מדובר על עוד חוד זה לא מונע מהמשפחה של בעלינלשות לנו את המוות כבר מעכשיו נמאס לי כל כך מהם
תראי, איך שאני רואה את זה מסיבת ברית אמורה להיות בכיף, הזדמנות להורים לחגוג את הולדת בנם עם המשפחה והחברים. ברגע שהמטרה הזאת מתפספסת אז מה הטעם? אם באסה לך ואין לך חשק אז ממש לא בכח. את ובעלך צריכים להחליט מה שטוב לכם ושאר המשפחה צריכה להתכוונן לפי רצונכם. נשמע לי הזוי שבמקום להתרגש לקראת המסיבה את כל כך מבואסת ומתוסכלת.....
שמרית, האנשים האלו בלתי נסבלים נולד להם נכד וכל מה שמעניין אותם זה שהמסיבה שלו לא תתנגש עם הצרכים של גיסי בן אדם בן 40׳שכולה יש לו ארוע בחמישי בערב זה לא שפוי בעליל! זה מה שמעניין אותם. ליהוא פשוט לא מעניין אותם הם ראו אותו אולי במצטבר חצי שעה
לא בריא בשבילך להתעצבן. אני גם הייתי ככה. כעסתי נורא שלא באו לבקר אותי בביח חולים. כעסתי שעוד אומרים שלי שעד שיראו את אייל הוא יהיה בבר מצווה, ואיפה המאמץ שלהם להגיע ולראות אותו.....
שמתי פס, אני עושה את שלי ומי שלא מתאים לו ז.ב.שו!!!!!!!!!!!!!
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
[URL=http://www.babynamestext.com]
קבלי החלטה עם בעלך בלבד ותעשו מה שחשוב לכם ואתם רואים לנכון כל השאר ידאגו לעצמם... אני בטוחה שאם יש אנשים שחשוב להם לבוא לראות אתכם ואת ליהוא הם פשוט יקבעו אתכם ויבואו אליכם בתנאים ובנוחות שלכם כי זה מה שחברים טובים/ משפחה עושים מתחשבים בזוג שהרגע נולד להם ילד!
משגע אותי הקטע הזה אם אנשים מבוגרים שחושבים שהעולם סובב סביב הצרכים שלהם ולא רואים ממטר
אז גולי, זאת עוד יותר סיבה לקבל החלטה עם בעלך לפי ההעדפות שלכם והנוחות שלכם וזהו! מי שזה יהיה חשוב לו יהפוך את העולם כדי להגיע.
בובה, את חוגגת את הולדת הבן שלך! שום דבר לא אמור להעיב על זה!
ממש לא חובה לעשות מסיבה אם אתם לא מעוניינים ...
________________ ה', הענקת לי אוצר נדיר מאין כמותו. מודה לך בכל שניה ומבקשת שתשמור לי עליו תמיד.
יקירה מה שנוח לכם את לא חייבת אם לא בא לך אבל אם בא לך שלא יקלקלו לך זה הבן שלך האושר שלך והשמחה והאירוע הוא שלכם דברי עם בעלך ותחליטו מה מתאים לכם בלי עצבים ליהוא חש בכל תהיו רגועים גיסך לא שווה את העצבים הללו.. בהצלחה
אם בעלך מסכים תעשו ביחד עם הפדיון 1+1
תשימי פס על כולם
תקבעו רק את ובעלך מתי נוח לכם והיכן
תזמינו את כל מי שאתם רוצים
מי שיכול להגיע שיבוא ומי שלא אז בעיה שלו
היחידים שצריך להתחשב בהם זה רק את ובעלך
למי שבאמת חשוב להגיע- יבוא בכל מקרה!
ועם כל הכבוד לגיסך הוא סה"כ אחד המוזמנים ותו לא!
תרגעי ובהצלחה
תודה אתן צודקות פשוט האנשים האלו מרגיזים אותי כל פעם מחדש אחך זה הגיוני שנולד להם לפני שבועיים נכד ומה שמעניין אותם זה הבן שלהם בן ה40??? אף פעם לא שמעתי על דבר כזה איכס