מתוסכלת!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חמתי, שתהיה בריאה מדהימה! באמת שלא יכולתי לבקש חמות יותר טובה אבל עם זה קשה לי עם היציאות שלה!!
    בחודש הבא אנחנו עוברים דירה, היא כבר החליטה שכל הבית שלנו יהיה מרושת בשטיחים (בעלי אוהב אני ממש ממש לא!) ולא מפסיקה לחפור על זה.
    השיא היה השבת - גיסתי השאירה את הקטנה אצלה כל השבת, זה אומר ילדה בת חצי שנה עם הדודים ועם הסבים.
    כל השבת היא אומרת לה שני, נכון שאת רוצה בנדוד קטן? ולנו, שני רוצה כבר בנדוד חדש! אוףףףףףףףףףף שתשתוק! מה נראה לך שאת אומרת לנווו את זה. איפה את יודעת מה קורה אצלנו במיטה?!!?! אוף :(

9 תגובות
עמוד 1
  • מתוקה, גם את נעלמת לאחרונה.. מה קורה איתך בכללי?... לעניין חמותך, אני הייתי עונה לה מיד, בכבוד ובנימוס, אבל עונה.. משהו בסגנון של ״לכי לאומן שעשאני ואמרי לו כמה מכוער כלי זה שעשית״.. או אמירה עם שמץ הומור, שממנה ברור מאד מה הגבולות שלך...
  • תמרה זה היה בסינית? חחחח לא הבנתי כלום. חסרת סבלנות אני עם תמרה בעניין הזה, עקיצה קטנה לא הרגה אף פעם אף אחד ולעיתים צריך להעמיד אדם במקומו.

• אוי, היום הייתה לי שיחה עמוקה עם הפדיקורסטית שלי על היחסים בין חמות לכלות. בגדול יחסים לא פשוטים וככה זה אצל כולן. החמות באיזשהו מקום מתעללת בכלה כי היא לקחה לה את הבן והיא לא תפסיק להציק עד שהיא תבין שזה נגמר. תשובה עוקצנית אך בגבולות הטעם הטוב ושאינה גובלת בחוצפה היא מתבקשת. אני הייתי עונה בחיוך ואומרת שהשאלה שלה בעניין היא שאלה טובה מאד. היא תבין את הרמז ויחד עם זאת לא תתמרמר על הארסיות של התשובה ותפסיק להציק. אם היא תמשיך להציק אז הייתי ממשיכה ואומרת שהזמנתם בנדוד באיביי וזה מתעכב. באיזשהו שלב היא תתעייף ותרד ממך. בהצלחה

crazy woman!
  • חחחחח באיביי חחחח אהבתי אני אאמץ

• כך הן חמות... כמה שהן יכולות להיות טובות עדיין חייבות איפשהו להוציא את זה... זה טבע וטבע לא משתנה
    Nancy & Nour you are the proof that angles really exist....
  • חסרת סבלנות היקרה באמת נעלמת לנו בזמן אחרון , מה קורה ? מה חדש? לגבי חמותך , אז אני אגיד לך כמעט כל חמות אותו דבר ,אם זה לא קשור להריון ,אז היא תעיר לגבי משהו אחר , בקיצור תמיד יהיה על מה להעיר לה .אני ממליצה לך לא להתייחס וזהו ,חבל על עצבים.

/]
  • נעלמתי קצת כי אני בעבודה... וכשאני בבית אין לי זמן להיכנס למחשב, כל הבית כבר על גלגלים.. :-\ (עוברים דירה סופסוף!!!! )

תודה בנות על התמיכה.. אני ממש מתחרפנת, היו רגעים שממש עמדו לי כבר דמעת בעיניים, זה קשה כל כך :( רק אתן יכולות להבין!
    בקשר לעקיצה, אוף! אני לא כזאת, אני לא מצליחה לעקוץ וכשנוגעים לי בנקודות רגישות אני נכנסת בתוך עצמי :( בעלי אומר לא להתייחס ולא לקחת אותה קשה "היא בסה"כ רוצה עוד נכדים"
    יהיה טוב.. ואהבתי את הרעיון של איביי הבעיה שהיא לא תבין!!~
    בשורות טובות לכולנו מהר!!
  • לאן אתם עוברים?

• נשארים בפ"ת רק דירה הרבה יותר נורמלית, עם מזגן!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה